en till present från brasilien


Hej hej! jag har värsta problemet med msn, det är någon sorts uppdatering, jag försöker och försöker men det går inte, snälla kan någon som vet hjälpa mig med det, jag vill ju gå in på msn! Snälla någon, HÄLP MIG!

17.23




Bilden just här ovanför är en aning suddig men jag ville ändå lägga ut den på bloggen;). Idag på skolan fick jag reda på att vi hade projektdag på skolan på onsdag, ni som inte vet vad det är så är det en dag då elevrna får vara hemma under en dag och göra ett arbete som sedan ska redovisas. Jag tror att det blir kul, det är ju egentiligen som en vanlig skoldag (fast hemma då). Bloggar mer sen, hejdå!

Bilder från svt






det här var typ något rum som dom fixade allt (tror jag)

Alltså kolla upp i taket, det kanske inte syns hur mycket lampor och grejer det är där men det var massor!

och här är ett kök som dom brukar laga mat i, ni vet det där som dom visar på morgonen, där dom lagar mat och sånt. Coolt! (jag suddade till en person på bilden för jag vet inte om den vill vara med på min blogg)

och här är en bild på en gammal kamera tror jag.

Här ovanför ser ni lite bilder från svt då jag var där med min klass<3. Det var riktigt kul att se allting, jag kanske lägger ut mer bilder från svt om någon dag igen;).


presenter från brasilien




De här FINA ringarna fick jag från pappa och Sara♥.

Och pappa hade köpt 2 fototidningar som han hade läst på flyget, så dom kan jag tjuvläsa lite:P.

Hej! Som ni ser här ovanför så är det två stycken ringar direkt från Barasilien, själv så älskar jag båda ringarna väldigt mycket! Och två fototidningar proppfulla med information om foto, härligt! Ska äta taco snart, hejdå!

bildbomb från pizza-bakandet igår














Hej hej! Sorry för att jag inte bloggade någonting igår. Igår bakade jag och mamma pizza, det blev gott kan jag säga<3. Nu är jag hos pappa som just har kommit hem från Brasilien, vi ska äta taco och senare på kvällen ikväll tror jag att det blir att se filmer från Brasilien, mysigt<3. Bloggar mer om ca en timma, ses!

baseboll jacka


Bilden föreställer- min baseboll jacka   Fotograf- Jag (Wilma)  Redigering- PhotoScape

Ska snart gå och äta mat, är hugrig:P. ÅÅh, jag känner att jag börjar få ont i huvudet, jag har ALDRIG ont i huvudet på fredagar, jag braukatr bara ha det på måndagar (hehe, det låter konstigt men det är så). Ska gå och få i mig nått nu, bye!

skulle ha något emot att jobba där i något år!


Hej hej! Idag har klassen varit på svt (ni får bilder om någon dag), och som tur var fick man fota, det var riktigt intressant att se allting, jag skulle inte ha något emot att jobba där i några år (a).  Efter skolan for jag och mamma och red som vanligt.

Nu är jag ny duschad och fräsch iför en kväll i kyrkan med kompisarna<3! Imorgon kommer pappa hem från Brasilien, bloggar mer sen tror jag, ses!

jag älskar min kamera och det går inte att ändra på



Anonym: Sälj din kamera och köp ett par gympaskor då. Känns som mer slöseri med en fet kamera än med ett par gympaskor som man faktiskt behöver.

svar: Nej, det tänker jag absolut inte göra, min kamera är mitt stora intresse och det tänker jag inte ändra på. Gympaskorna kan gott kvitta ifall jag nu måste välja en av dom, om man nu tänker på hur mycket jag använder min kamera men gämförelse med skorna så anväder jag kameran varje dag och skorna 2 gånger i veckan. Skorna är en sak som är bra att ha på gympan men min kamera är den bästa sak jag har. Och kameran är "fet" för att man ska kunna hålla den stilla bättre än en liten kamera. Men jag vill fortförande ha gympaskor men jag kommer forförande att älska min kamera lika mycket.


Planer inför fredag




Hej! En bild sen i fredags då jag var med Lovina! Igenligen tog jag jättemycket kort då hon var hos mig men jag har inte lagt ut dom ännu, eller några har jag men.. imorgon är det fredag, jippie! Älskar dom dagarna, jag slutar 12.30 och så är det mitt favorit ämne bild, och som jag sa i förra inlägget så ska vi till svt och kolla hur dom gör och allt, och när jag slutar ska jag rida, och på kvällen ska till något i kyrkan, det händer något där imorgonkväll. Helt perfekt fredag<3!

scary picture




Här ovanför är 2 bilder som är helt oredigerade, själv tycker jag faktiskt att dom ser lite läskiga ut (a). Bilderna är tagna av mig och kameran heter Nikon D3100.


Idag är No-provet gjort, jag vet inte hur det gick, det känns som om det inte blev bra:(. Aja men det påverkar ju i alla fall inte tills när jag ska gå på gymnasiet. Imorgon på svenskan ska min klass och jag åka och hälsa på svt på ersboda, det blir nog kul. Jag ska ta med mig min kamera och om jag får så ska jag fota där. Se you later! See you later alligator!

300 inlägg!




Hej hej!! Nu när jag har gjort 300 inlägg och allt så hade jag igentligen tänkt att göra ett lite extra roligt inlägg eller någon sorts av överaskning till er läsare men jag vet inte vad jag ska överaska er med riktigt. Jag har en grej här hemma som jag har tänkt att lotta ut på bloggen, jag säger inte vad det är men om jag får några fler läsare så har jag tänkt att lotta ut den saken, och jag lovar,, nästan alla som brukar läsa min blogg gillar den saken, så om ni hjälper mig att få mer läsare så kan just DU ha chansen att vinna den saker, good luck!

two pictures of me and my camera




Suddiga bilder, I know!

Tjenare! Har nyss gjort klart all min läxa, eller no är kvar men det gör jag om en stund, orkar inge mer just nu (a). Åhh, imorgon är det fysik-prov, jag tror inte att jag har nämnt det förut, eller kanske, jag vet inte.. Men det är ett stort fysik-prov då i alla fall, hoppas det går bra;). Bloggar mer om en stund, ses!

bon appetit




Hahaha! Jag hade ingenting att skriva om så jag kom på tanken att blogga om "dagens måltid", haha! Aja, men ni ser ju på bilderna vad det var för mat, jag hade faktiskt ovanligt mysig middag för att äta ensam. Ska gå och städa nu, då jag är klar hade jag tänkt att se ett avsnitt av vänner. Herrå!

ny tidning i brevlådan


Hej hej alla sötisar♥! Från och med nu så kommer jag att få 6 nummer an Julia tror jag i brevlådan. Det får jag för att jag har varit duktig och sålt jultidningar, det var "startpremien" som man fick för att man sålde för det förlaget. Tror att jag ska gå och göra mig någon mat nu,ses!

grå ögonskugga






Jag bjurrar på bilderna här ovanför, blev ovanligt nöjd med ögonskuggan på bilderna, det tog ca 1 minuter att sminka ögonen. Jag har typ slutat  att redigera bilder, för var det jättekul men nu orkar jag typ inte längre (a). Idag så blev det ändå att jag badade, det var ovanligt kul, det var mycket roligare än vad jag hade väntat mig faktiskt. Ikväll är jag ensam hemma, det är mysigt<3. ses♥

there are a lot of snow outside my window now


Imorgon är det bad på skolan, jag är inte jättetaggad precis, aja men det går nog bra (a). Men nyss uppstog ett problem: JAG HITTAR INTE MIN BADKLÄDER! Inte bra, för om jag inte har med mig egna badkläder så måste man låna!! Inte superbra. haha, det låter som om jag är as sur, men det är jag inte, jag vet bara inte om jag ska vara med då... Jag vill på ett sätt för jag vill ju inte skolka, men jag vill fortförande inte:P. Aja, ni fattar säkert!

haha♥


Tjenare! Just nu håller jag på att fota, troligtvis. Det är ett "förprogramerat" inlägg så jag vet inte riktigt vad jag håller på med just nu. På bilden ovanför är det Lovina som har tagit kortet och  det är jag som håller i Lovinas kamera och bilden är tagen med min kamera♥(krångligt?). Haha, som jag sa i förra inlägget sa jag att jag ska satsa på bloggningen och nu ser ni att jag håller vad jag lovar, kram!

jag ska börja "satsta" på bloggningen igen


(jag är personligt nöjd med denna bild om jag får säga det själv)


Hola! som ni ser på rubriken så ska jag börja "satsa" igen på bloggningen, jag tappar fler och fler besökare per dag nu förtiden så nu tar jag tag i hårdhandskarna, haha!

Det har hänt en lite tråkig sak idag på skolan: ni som har följt min blogg ett tag vet att jag har blivit avstulen 100kr på skolan, nu har det hänt igen fast om vi gångrar 100·3=300, ja, jag har blivit avstulen 300kr till på skolan. Alltså sammanlagt har jag blivit av med 400kr! För mig är det väldigt mycket, så om ni är jättesnälla så snälla be för mig att tjuven ska erkänna, det skulle göra mig superglad:). hare gott!

solsidan


en liten bild från i torsdags. Idag har det varit en bra dag<3. Dagen började med att jag vaknade ovanligt tidigt faktiskt kl 08.30! Jag och mamma tog en timmas ridtur i morgonsolen, ååh ni skulle bara veta hur vackert det var att rida då det var så fint! Efter det for jag till kyrkan och där var Melissa och julanda<3, ses!

ps: jag ska verkligen förska att skriva 2 gånger per dag nu här i "framtiden":ds

och justdet, om en timma är det andra avsnittet av solsidan, taggar sönder just nu, har längtat i vecka<3, här får ni en bild på serien:

rea rea rea!


blå kofta-vero moda 60kr

kortärmad tröja- vero moda 60kr

rutig skjorta- vero moda 90 kr



brun långärmad tröja- vero moda 90kr

vit vanlig kortärmad tröja- vero moda 24kr, haha, riktig rea alltså!

brun/millitärgrön jacka/kofta- vero moda 90 kr!

millitärgröna tights- vero moda 39kr:)


Hej hej! som ni ser här ovanför så har jag och mamma shoppat! Tack för alla kläder mamma<3! Igår så sov Lovina över hos mig och vi fotade och hade mysigt<3. Jag bloggade inget igår för att våran dator är på lagning, aja, hejdå!

svar på en till kommentar:

Lillan: HEJ! kan du ta med en till fråga?:):):) skulle gärna vilja att du tog med den här...: vars du redigerar dina bilder?:) snälla du:D.

Svar: jag redigerar mina bilder på ett väldigt enkelt ställe som är lätt att ladda hem, nämligen PhotoScape. Det är ett hyfsat bra program och väldig lätt att lära sig, tycka till;)


Förlåt för att jag inte har bloggat på flera dagar, jag har haft läxor och kompisar hemma och allt möjligt! här nedanför ser ni lite saker som jag har köpt på stan:


Ny scarf-GinaTricot 29 kr (rea)

(Lite suddig bild men..) ny ring Guldfynd-27kr, den hade kostat 89kr:D.

Hej hej!! NU är det torsdag, imorgon är det favorit dagen, yeeh! Imorgon efter skolan ska jag som vanligt rida och efter det ska jag vara med Lovina på kvällen hemma hos mig och ha myskväll, nice♥! Då ska vi säker fota och se på filmer och allt.. Ses


Leos lekland


Hola! Ska snart fara till Leoslekland med några och sköta om några barn, innan jag far ska jag hämta Melicia och Sanna tror jag. Ikväll är det "solsidan", jag är typ as taggad, jag har längtat typ i mer än en vecka, igentligen vet jag inte varför jag är taggad på att se det, jag blir ändå bara stressad av att se hur pinsamma dom är, aja, men jag längtar i alla fall(a).

19.56


Hejsan alla sötisar! Jag kom just hem från en kvällspromenad, jag gillar verkligen at gå på promenader, jag tycker det är riktigt härligt♥. Jag har glömt eller glömt och glömt men jag har inte sagt att jag ska på kyrkan imorgon, eller jag ska som inte på kyrkan men det är en grej som kyrkan har anordnat, aja men jag och Sanna, Melicia och Julanda och kanske Elsa ska sköta om några barn som ska leka på leos lekland. Det blir nog kul<3.

svar på en kommentar


ganska ljus bild men aja..

Hej, jag har fått några "klagomål" för att jag inte bloggade igår men jag har faktiskt en anledning till det:  jag gick
ju i skolan som vanligt och sen gick jag på stan (jag hittade 2 saker men jag tar upp dom senare). Och sen när jag kom hem så hade jag och mamma myskväll med god mat och så så jag hade ingen lust att blogga just då. jag har en liten fråga också från en av mina läsare:

Lillan-DU Ä JÄTTE FIN!!!!!!!! kan du ta me den här frågan i ett inlägg?!:D ...vad har du för kamera och vilket objektiv har du?:) snälla, ta med det i ett inläggg!!!
p.s har inte kommit igång med min blogg än!!! :D KRAM PÅ DIG!

svar:
Min kamera heter Nikon d3100 och jag har ett helt vanligt objektiv, alltså 18-55mm, och tack för att du kommenterar och ställer frågor. Det gör mig jätteglad<3!

kommentera!!




Hej hej, jag behöver inte förklara rubriken, ni fattar vad ni ska göra nu;).

jag gjorde nyss klart engelska läxan, det tog typ 2 minuter att göra den klar, nu kan jag allt:D. Om någon timma kommer Dennis och Marcus och ska äta middag här hos mig och mamma. Vi ska äta typ min favorit mat, det är min favorit mat för såsens skull (a). Ses!

discokula








A CAT LIKES TO WALK: CATWALK






Haha! vad är det för rubrik?!
Aja, men gjorde klart läxan för någon timma sedan, jag har inte så mycket att säga förutom att snart hämtar pappa mig och... Ja, justdet, jag har glömt att säga att pappa ska på en resa i 2 veckor så då ska jag vara hos mamma i 2 veckor, aja, har inget att skriva, men jag skriver mer ikväll, hejdå.

Några bilder från julafton...


på julafton var jag Marcus, Dennis och mamma påväg till mormor för att vi skulle fira jul, men då.. Då råkade vi köra i diket, haha, ja, det var så det gick till, haha, som tur var hade jag med mig min kamera så att jag kunde fota händelsen.

och då fick en traktorn hjälpa oss upp igen..

och kvällen före julafton hade jag och min bror Marcus gjort marsipan grejer: här ovanför är en kamera som jag gjorde.

och så här såg den ut på framsidan eller baksidan eller vad man nu säger..

och denna gjorde Marcus.

och jag gjorde också en kopp med varmchoklad:)

haha, min min:P, jag bjuder på denna bild också, han brevid mig är min morbror Tomas.

och här är dom jag firade juafton med<3. Tyvärr så tog jag inte så mycket bilder på själva julafton men någon bild hade jag i alla fall:).

i love the sun








Hej tjollahopp! Sitter här nu med datorn och har inte så mycket att göra så jag kom på tanken att blogga lite, det är väll bra, haha!? Bilderna här ovanför är tagen i skellefteå hos min farmor och farfar, bilderna är tagen med Nikon D3100.

Gahh! Jag är hungrig, hoppas maten snart är klar (a). aja men ska göra något nu, ses!

kameran är i sitt rätta hem nu..


Hejsan allihopa!! idag när pappa hämtade mig efter skolan så hade han farit till cyberphoto någon timma före och hämtat tillbaka min lilla älskling. Min kamera är tillbaka i sitt rätta hem nu. Sedan klockan 15.00 skulle jag till tandläkaren, är det bara jag som inte hatar att vara hos tandläkaren?! Jag tycker det är rätt okej om det inte gör ont osv.. Aja, men ni får säkert en till bloggning senare ikväll, hejdå!

åå, vad jag har saknat den...


hej hej! Jag har ju lämnat in min kamera på lagning och nu för bara någon timma sedan ringde dom och sa att jag kunde hämta min lilla älskling imorgon efter skolan. Och gissa om jag blev glad, dom hade ju sagt att det skulle ta ca 4 veckor att laga kameran men det har bara tagit ca 2 veckor, i´m happy!

4 sport bilder


1. oredigerad


2. redigerad


3. oredigerad


4. redigerad


Bilderna här ovanför är jag väldigt nöjd med<3. På den översta bilden är det min bror Marcus och på den undre bilden är det min pappa Robert. Tro det eller ej men bilderna är inte tagen med  min systemkamera utan bilderna är bara tagen med en liten digalkamera, känn på den du, haha!

hjälp mig!


Hej, Jag vet att jag tjatar om min statistik väldigt ofta men min statistik är hur dålig som helst nu på den senaste tiden, vad ska jag göra så att min blogg blir bättre? Just nu känns det som om ingen läser min blogg, det är inge kul att blogga om nästan ingen läser min blogg!! Det känns som om min blogg suger!! Snälla kan ni hjälpa mig på något sätt så att min blogg blir roligare??

ledig en extra dag!!


(bilden är helt oredigerad)

Hej hej! Igår då jag satt med datorn i knät smsade Pernilla och frågade ifall vi var lediga imorgon (alltså idag) och jag bah: nä, eller jag vet inte, varför skulle vi vara det, hon bah: ja, men Lovina har sagt att vi börjar den 11 januari, jag bah: jaha, men då är det säkert så. Så då smsade jag min mamma och frågade om vi var lediga imorgon (idag) och mamma bah: ja, ni är lediga. Så gissa om jag blev aningen glad då jag fick som en extra dag ledigt! Svar: ja, det blev jag verkligen!

Och idag är pappa också hemnma för han är "sjuk", haha nej men han är sjuk men inte så jätte mycket sjuk så vi har endå gjort saker idag, nu ska jag gå och äta något, hejdå

några frågor,,typ.

Namn? Wilma Maja Jannica Berglund.
Vad är du allergisk mot? katter och typ hö.
Var har du ont? ingenstans:D
Använder du hårspray? ja, ibland, inte alltid.
Kan du stå på händer? hehe, nä.
Gillar du ketchup? ja
Är du glad nu? ja, ganska.
Var du glad igår? ja!
Spaghetti eller makaroner? spaghetti
Land du vill besöka? många, men just nu vill jag verkligen fara till thailand, fast där har jag redan varit 2 gånger men i alla fall.
Piercingar? nä, eller bara i öronen om det gills.
Tatueringar? nopp!
Längd? typ 160 tror jag
Skostorlek? 38
Hårfärg? blond
Fräknar? några har jag.
Vikt? - säger jag inte
Kär? nej
Önskar du att du bodde nån annanstans? nä, jag trivs där jag bor.
Tänker du på självmord? absolut inte!!
Dricker du? inte sprit.
Använder du droger? nopp
Röker du? nej
Vilket schampo använder du? olika
Vilken parfym använder du? jag tror att den heter: Fizzy
Vad är du rädd för? spindlar
Gillar du att tvätta? öö, nä, varför skulle jag gilla det?:P
Gillar du berg-och-dalbana? ja, om den inte är för läskig.

Senaste...
Filmen du hyrde?
jag tror att den hette typ: "it's a boy girl thing"
Filmen du köpte? oj, det var jättelänge sedan jag köpte en film, jag kommer inte ihåg.
Låten du hörde: det var min väckare: i believe - med agnes.
Låten du laddade ner? jag laddar inte ner låtar.
Personen du ringde? pappa tror jag.
Personen som ringde dig? mamma.
TV-program du såg? haha, djungelboken :S.
Person du tänkte på? många, jag tänker ju hela tiden på människor.

Favorit...

Mat?
kanske stekt kött i mammas jättegoda sås och potatis.
Låt? vet inte, gillar många.
Sak att göra: FOTA!
Sport: basket kanske.
Dryck: vatten och mjölk.
Kläder: har ingen aning.
Film: vet inte..
Bil: är inte intresserad.
Serie: jag följer ingen serie men kanske vänner och ana gina show.

Antal...

Gånger ditt hjärta brustit? vet inte, det beror på hur man menar med brustit, om jag blivit jätte ledsen eller om jag bara är lite sårad.
Hjärtan brustet på grund av dig? jag vet inte, hoppas inte så många gånger i alla fall.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? alla:)
Gånger ditt namn varit med i tidningen? oj, jag vet inte.
Ärr du har på kroppen? ett tror jag.
Pålägg som gäller: det beror på vad jag är sugen på:P. men skinka och keso är mums.

Senaste...
Boken du läste?
sorg fjäril
Personen du fick e-mail av? någon från blocket som jag hade frågat en grej.
Personen du fick brev av? jultidningarna, om det gills.
Personen du fick sms av? Lenita
Gången hela din familj åt middag tillsammans? ööm, det var ett tag sedan för mamma och pappa bor ju inte ihop längre.
Saken du köpte? kläder.

Vad har du gjort idag? inte så mycket än, jag har bara ätit frukost och sett på film.
Var det kul? ja, eller det var mer mysigt.
Brukar du svära mycket? nej, jag svär inte alls.
När stiger du upp på morgonen: på skoldagar 07.00-07.30 och på helger: 09.00-11.00
Gillar du att slåss? öö, nee.
Vad har du på dig? hehe, pyjamas.
Vad ska du göra ikväll? har inget planerat, jag ska försöka att gå och lägga mig ganska tidigt för jag måste vända tillbaka dygnet. 



I feel I am very happy!




Hejsan, just nu  känner jag mig jätteglad,verkligen! Jag kom precis hem efter en fartfull skotertur! Jag älskar verkligen att åka skoter♥. Nu så ska jag kolla på bloggar och ha det mysigt, bye!

"ana gina show"








Hejsan!! Idag så ska jag kanske åka skoter med pappa, hoppas det. Jag har inte så mycket mer att skriva om så nu ska jag ta och se "ana gina show", hare gött!

stan med världens bästa tina!♥


Monki 100kr, jag blev hur nöjd med detta köp som helst, jag provade plagget typ bara för skojs skull men då upptäckte jag att det faktist var ganska snyggt endå, igenligen kostade den 200:).



Gina- 100kr. Den är blå, det kanske inte syns men den är det♥. Detta plagg ÄLSKLAR jag också.

HM- 49 kr. En necessär som jag kan ha lite grejer i.  (om ni undrar varför inte hela necessären är med på bilden så är det för att när jag lägger ut bilden på bloggen så klipps en del av bilden bort på högra sidan)

HM- 50 kr!! Hur billigt som helst!! Den hade igentligen kostat 299 kr men nu kostade den 50 kr! Det är ju galet blilligt!


Hej hej! Som ni ser här ovanför har jag varit på stan och fyndat lite, jag är riktigt nöjd med allt jag köpte. Det har varit jätte kul nu när jag och Tina har varit med varandra, vi har skrattat en hel del och gjort roliga saker, men för ca 20 minuter sedan så tog Tina bussen till skellefteå igen. Jag hade gärna kunnat vara med hon ett par dagar till men hon hade planerat med några kompisar att göra en grej. Hare bäst!

sömntutor :P




Hello! Just nu sitter jag här med Tina vi vaknade nästan nyss, eller vi hade ställt klockan på 10.30 men vi var så trötta så vi somnade om och jag sov till 13.00, inte bra.. För imorgon ska vi till stan och då måste vi gå upp 10.00. Jag gissar på att vi kommer att vara trötta då, aja men nu ska Tina få blogga.

Tina kommer♥


Haha, jag gjorde bara ett snabbt collage eller vad det nu heter av bilder som jag har tagit nu i vinter, jag är endå ganska nöjd med bilderna. Aja, men Tina kommer idag! Jippie, hon kommer kl 4 idag med bussen och imorgon ska vi gå på stan och shoppa, ååh vad kul det blir då hon kommer♥.

Jag vill bara säga en sak: Ni får gärna kommentera mera, jag har inte värdens bästa statistik men den är endå hyfsad, och om jag nu har trogna läsare som läsen ca en gång per dag så kan ni väll kommentera också, på dom senaste inläggen har jag inte fått en enda kommentar. Jag vet att det är svårt att komma på en kommentar bara så där men bara jag får någon kommentar på någonting, det kan ju vara vad som helst, ni kommentera vad ni tycker min blogg ska handla om eller vad som helst, och om jag får några kommentarer kanske jag bloggar mera också. Ni kanske också tänker att just DU inte måste kommentera och att DIN kommentar inte är så viktig endå, men tänk om alla människor tänkte så! Så snälla, kommentera mera, det gör mig jätteglad♥!

inte jättekul...


Hej, just efter att jag hade skrivit det förra inlägget ringde Tina och sa att hon var jätte sjuk. Så det blev inte att hon kom, såklart blev jag ju jätteledsen, men hon kanske kommer imorgon om hon mår bättre. Krya på dig Tina! Idag har jag inte gjort någonting känns det som, det känns konstigt. Men det är bra att jag vilar upp mig så att jag blir helt frisk.

I miss my camera♥




Ååh vad jag saknar min kamera! men jag kommer inte få tillbaka den på många långa veckor. Jag saknar den♥. Aja men om bara några timmar kommer Tina, vi ska ha jätte kul tror jag, eller jag vet för det har vi alltid när vi träffas :P. Ska gå och göra mig ordning nu, hejdå<3

lite av allt möjligt



Hej! ursäkta för att jag inte bloggat sen.. ja, jag kommer inte ens ihåg när jag bloggade sisst (a). Men jag har faktiskt några orsaker till det: 1. jag har varit hos några på nyår och jag hade faktist typ inte tid att blogga. 2.det fanns ingen dator som jag kunde blogga på, eller det fanns men..  3. har ingen mer anledning.

Ni får nog ingen sammanfatning sen jul och nyår, ni orkar nog inte läsa allt heller (a). Men iaf imorgon kommer Tina med bussen till mig<3. Det kommer nog bli jättemysigt♥. Och i övermorgon ska jag och Tina gå på stan och äta på stan och shoppa på stan. Längtar tills hon kommer♥.

Och förensten är jag inte helt frisk, jag är lite sjuk faktiskt:(. Ni får gärna hålla tummarna för att jag ska bli frisk igen ;). Ha, det bra alla, jag ska nog blogga imorgon!

RSS 2.0