16.27


Igår då jag var med Melicia så gick vi på stan, då köpte jag denna ring på H&M - 30 kr!

Monki- 100 kr

jag hade redigera denna bild men datorn är så jobbig! Det är flera bilder som inte går att lägga in så ni får den oredigerade bilden.

Monki- 100 kr

och samma sak med denna bild, jag hade redigerat denna bild så den blev hur fin som helst (man kanske inte får säga så om sina egna bilder men endå) och nu måste jag visa denna skräp hög, ursäka om jag låter irriterad men jag är lite irriterad just nu!

Aja men jag fick dom här pant-burkarna av pappa och då jag pantade dom så fick jag 94 kr! För dom pengarna köpte jag:

en foto tidning 68 kr- ica. Det var Melicia som hade en foto tidning och jag tyckte att det verkade kul så jag köpte en egen.

Hej! ni kanske märker när jag skriver att jag är irriterad, men ni förstår nog varför. Jag blev hur nöjd som helst och sen så är datorn hur dryg som helst så det gick inte,aja men that´s life. hejdå!


Melicia


Denna tjej är jag med idag:),

Vi har gått på stan och jag hittade lite fina saker, ni får se bilder sen. Snart så ska jag fara till Lovina för att Melicia ska på någon släktgrej. Men senare ikväll så ska jag fara till Melicia igen. Och ha myspys, hejdå!

Söta saker från H&M




Fina saker som skulle sitta fint att ha hemma. Särskilt öron-puffarna<3.

Matildaaa!!!!


Hej!

Idag har det varit en fantastisk dag! Idag har Matilda hälsat på i Umeå! Hon bor ju i vanliga fall i Linköping, men idag så hälsade hon på på våran skola! Ingen på skolan viste att hon skulle komma, hon dök bara upp, och gissa om man blev glad, att få se sin bästa vän igen efter några månader!

Jag kom in i skolan ganska tidigt på morgonen och väntar mig en helt vanlig dag idag, och så ser jag en tjej som går i korridoren som liknar Mattizz, såklart så skyndar jag mig in i kapprummet för att lämna min väska och jacka, och i kapprummet så ser jag min bästis skor. Och jag börjar skynda mig att ta av mig ytterkläderna  för att springa och kolla om det verkligen är Matilda. Och när jag väl kommer fram till rummet där Matilda är så ser jag hon och börjar krama hon. Jätteroligt att hon är här, verkligen!

Jag har inte haft så här kul på länge i skolan, tänk att det blir sådan stor skillnad med bara en enda person. Men seriöst det blev verligen skillnad på skolan, allting blev mycket roligare.

Matilda du MÅSTE flytta tillbaka igen, skolan var hundra gånger bättre när du var där<333

En serie







Haha! Det var en liten serie som jag gjorde om fåglar medans jag hade lite tråkigt, men jag ska säga att det tog VÄLDIGT lång tid att göra den. På slutet blev jag bara arg på den för bilderna försvan hela tiden så att jag inte hittade dom, väldigt störande, men nu är jag klar! Det känns väldigt skönt att ha gjort klar denna grej.

Jag vet att när man bara kollar på den så ser den väldigt enkel ut att göra men om man får leta varje bild i 8 minuter är det störande! Men hoppas ni fattar den iaf, den har ingen speciel poäng men endå.

Jag har planerat HELA höstlovet


Hej!

Nu har jag planerat HELA höst lovet. På fredagen så ska jag bara vara hemma och på lördagen ska jag till Melicia och sova över där tills på söndagen. På söndagen så far jag också hem till pappa igen, men på måndagen så ska jag fara till Lovina och sova tills på tisdag och på tisdagen så far jag också hem. Och sen på onsdagen så tar jag bussen till mina kusiner (Tina o Emmy) i skellefteå, och så stannar jag där troligtvis till på lördagen, och på  söndag är jag bara hemma och vilar upp mig tills skolan börjar igen.

Halloween


(min bror)

Hej! Har just ätit middag med familjen. Utvecklingsamtalet gick bra, faktist helt ok, fick nästan bara bra kritik, eller jag fick bara bra kritik. 


Någon som vet när halloween är?? Den som vet kommentera det i kommentarsfältet, snälla!?

Utvecklingssamtal


(Denna bild är nästan helt oredigerad, nästan)

Hola amigos! Idag har jag uvecklingssamtal på skolan, är faktist inte så taggad på det, men hoppas att det går bra, det kommer nog inte gå dåligt men endå.

På fredag är det lov! Jag älskar lov, jag ska fara till mina kusiner i skellefteå några dagar och så ska jag sova hos Lovina och så ska jag och Melicia försöka hinna vara med varandra, lovet kommer nog bli toppen!

16.16


Hej! Denna redigering på bilden ha gjorts på själva systemkameran, jag älskar min Nikon D3100. Imorgon så ska jag, Dennis och Marcus fara till mamma och äta god middag. Sen idag så kommer jag att skriva ett till inlägg, så håll utkik på min blogg idag för det kommer ett nytt inlägg, jag har tänkt försöka skriva i alla fall 2 gånger per dag, det ska jag ska försöka. Det var min kusin Tinas idé. Hejdå¨!

FinaLovina


Hej! Idag så hade jag tänkt att göra ett roligt inlägg, jag hade typ planerat vad jag skulle berätta om, men det krävs lite ansträngning för att göra det inlägget och jag känner att jag orkar inte idag, det får bli en annan dag. Men men,,, Idag efter skolan så var jag med Lollo (Lovina),men jag hann inte vara länge med hon för pappa hämtade mig kl 4, det var lite om min dag, hejdå

Redigerad och oredigerade bilder


1.   OREDIGERAD

2.  REDIGERAD

3. OREDIGERAD

4. REDIGERAD (lite oäkta bild men endå)

5. OREDIGERAD

6. REDIGERAD

7. ORDEIGERAD

8. REDIGERAD


Hej! jag ville bara visa att det blir ganska stor skillnad på redigerade bilder och oredigeraede bilder, det är riktigt kul att redigera dom också, puss hejdå<3 

VILKEN BILD TYCKER DU VAR FINAST?

Shopping<3


Riktigt fin vinterdag idag tycke jag.

Svart linne från H&M - 99kr

Rutig skjorta H&M -199kr

ÄLSKAR dom här jeansen! H&M - 199kr bara, riktigt fynd alltså!

Och denna jacka! På Only- 249, riktigt bra pris där också! ÄLSKAR denna jacka också<333. Och man måste ju inte bara ha den som en jacka, man kan ju också ha den som kofta eller något liknande.

Hej hej, som ni ser så har jag haft en super dag, jag har shoppat och ätit mat hos min morfar och haft en toppen dag! Tack så jätte mycket pappa och mamma för att jag fick allt detta, är jätte tacksam<333333.

Långt inlägg men ni orkar nog läsa;)


(Haha, ni får skratta åt min min)

Hejsan! Blev helt plötsligt jätteglad. Idag så slutade jag 12.25, jättebra tid att sluta på en fredag. Då jag kom hem så for jag och sökte prao plats på ett bageri men dom hade redan prao elever just den dagen, men jag har fixat något annat jobb istället, det berättar jag om snart. Aaa och sen for jag och red, eller red och red, jag ledde min häst för jag ville inte rida idag. Efter det så kom pappa och hämtade mig och då for vi och sökte praoplats på mitt gammla dagis. Fast vi kom kl 4 och då hade nästan alla redan farit hem, men en person var kvar och det var min gammla mat tant, hon kände faktist igen mig, efter 7 långa år så kände hon igen mig, jag är ganska stolt, haha nä jag skoja. Men hon sa att det nog går jättebra att jag praoar där, det blir nog jättebra tror jag<3. Och nu sitter jag här, det var min dag idag, hare en gó kväll nu.

Ingenting att skriva om!?


Hej! Ska snart fara till pappa, jag har ingeting mer att skriva om så jag bjuder på lite allmänna bilder i stället:



Nu får ni inge mer bilder, bye bye

Ut och fotografera



Tjabba! jag tänkte lägga ut många bilder idag men datorn ville inte riktigt sammarbera med  mig idag. Men jag lyckades i alla fall få en bild.

Ikväll så ska jag till någon grej som man typ skapa grejer, någon sorts konst grej, jag vet inte vad den heter. Men det blir nog kul. NU ska jag utoch fota lite med min äskade kamera, ses!

En dag med Sanna


(kom inte på någon rubrik?)                                (oredigerad bild)

Hej, idag så har jag varit med Sanna, vi gjorde inte så mycket men kul hade vi i alla fall<3. Vi såg typ film, snackade och gjorde mat.  ska försöka ladda hem PhotoScape (stavning?)  senare ikväll. Men ha en bra dag.
Pussar från Wilma♥

Be happy


(I ♥ my Nikon d3100)

Hejhej! just nu känner jag mig jätte glad jag vet inte varför men det känns som om jag har något roligt framför mig. Imorgon så ska jag vara med underbara Sanna, vi ska nog fota och ha skoj<3. Båda vi har ju systemkameror det det blir nog många fina bilder<3. Åå, jag vill utrycka mig hur glad jag känner mig idag men det går lixom inte, idag har jag i princip  bara skrattat känns det som. Hejdå och ha en bra dag många kramar från Wilmis<3

16.30


Nya jeans från H&m 249kr

2 tights - H&M 50kr       

Men det här köpte jag igår då jag gick på stan men idag så gick jag också på stan men hittade ingenting intressant. Jag och mamma cyklade till stan och hem igen idag och då vi kom hem så hade vi lite mysfika, nu kommer lite bilder:



Jag gillar typ kaffe<3

Riktigt gó fika

Hej! jag har inte kommit ihåg att jag inte bloggade igår, jag trodde att jag gjorde det men tydligen inte. Aja men idag har det varit en riktigt lördag tycker jag. Har fotat lite och så.

Asså jag känner att jag har ingenting att skriva om, det känns som om min blogg bara blir tråkigare och tråkigare, kan inte ni läsare komma med något förslag om något tema eller något som jag kan skriva om? Vad vill ni läsa om? vad tycker just du är intressant?  ni kan skriva vilka förslag som helst, jag blir bara glad om ni visar att ni bryr er!

Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väll......


Ja, idag har det snöat för första gången  denhär vintern. Det kändes lite som jul då man satt där i bänkarna i skolan kollade ut och såg att snön virvlade omkring. Det var STORA flingor också, säkert iallafall 3cm åt varje håll var dom största flingorna. DEt var msigt men jag vet inte om jag vill ha vinter än! Det känns lite för tidigt. Men mysigt var det<3.

Grandma and Grandpa



Hej hej! idag är min farmor och farfar här.Dom köpte jultidningar av mig så nu har jag sålt för 4243, jippie! Haha aja men jag kommer att välja en bildspelare och resten pengar tror jag?

Har suttit och gjort läxan länge igen, engelskan gjorde jag i 50 minuter! men spanskan gick bara på 10 minuter och sen så ska jag göra no, men hejdå <3

17.35


Hej, kom just från läxan. Har suttit i hela två timmar och pluggat, nu orkar jag verkligen inge mer, jag har igentligen lite kvar att gjöra men känner att jag har pluggat klart. Idag så har jag inte gjort så mycket på skolan, vi hade idrott sista lektionen, det var ute, vet ni hur kallt det var?! det var iaf jättekalt. orkar inte skriva mer,så hejdå

Några jättesöta bilder på Julanda










(Själv tycker jag att dom här bilderna är supersöta på Julanda)

Hej hej! Fick bli några bilder från i helgen.

Idag  så har jag fått hämta ut mig kamera som jag fick då jag fyllde år (den har varigt på lagning). Nu funkar den som den ska igen. Jag vill bara länka två stycken bloggar eftersom dethär är två personer som jag saknar väldigt mycket: http://ellaotina.blogg.se och http://lillalibban.blogg.se det är nämligen några kusiner till mig<33.  Hejdå<3

Ny header


Denna header har Julanda gjort åt mig, tack så jätte mycket<333. Det blev jättebra tycker jag.

Idag så har vi fotat och jag har lärt mig att redigera bilder:D  Har haft en bra helg hoppas ni också har haft det, hejdå<3

Systemkamera+Julanda=Najsiga bilder


Jippiii! Denna kamera är nu min! köpte den igår på cyberphoto, jag är verkligen jätte nöjd:D. Det är nikon d3100 som ni ser på bilden, nu kommer några bilder som jag och Jullan tagit under dagen:











Här är bara några av dom som vitog tillsammans. mer bilder kommer typ imorgon eller nått.

Men har ingenting att skriva om så hejdå<3

Bio


Hahaha, min min. (bild från i sommras)

Igår kväll så gick jag och mamma på bio, vi såg en film som heter lycka, kärlek och meningen... jag tror att den hette så. Jag fick äta godis då:D, i vanliga fall så har jag godisförbud men då fick jag äta choklad och pim pim, smaskens:D. idag så vet jag inte vad jag ska hitta på? Men hejdå!


11.02


(hade ingen annan bild)

hej! igår så skrev jag inte för att jag inte hann, men iaf igår så for jag till en sak som heter joy kids, vi  skulle övas på att sätta på eld på asfalt, det var mysigt. Man satt där och grillade marschmallows (stavning?), fast jag har godisförbud så jag grillade köttbullar:P. det var iaf mysigt<3.

idag så ska jag och mamma fara till expo och sen så ska vi till media market, vi hade ju lämnat i min kamera på media market för 2 eller 3 veckor sedan och jag börjar lixom sakna den. Hejdå!

RSS 2.0