En berättelse från i sommras,,,


Haha, vacker bild:P, not! Haha jag minns i sommras då jag skulle ta denhär bilden, jag hade ställt upp kameran på någon grej som gjorde så att kameran skulle vara lite högre upp, och ni ser ju att det är vatten i bakgrunden, a och då hade jag satt på självutlösaren, och några sekunder efter att kameran hade tagit en bild i självutlösaren så ramlade jag i vattnet (A). Aja vattnet var ju iaf inte kallt men endå, jag menar jag hade ju kläder på mig:P.
Ja, lite roligt minne från i sommras iaf, hejdå<33

Mattizzz


Blää! äklig bild, jag vet.

Hejsvejs! idag har absolut ingenting intresant hänt. Men jag vill skriva lite om denna underbara tjej:

Saknar denna tjej som en galning, det var hon som typ gjorde skolan rolig och hon stötadde alltid alla. Men nu har hon flyttat :(, men du är tusengånger miljoner gånger välkommen till baka igen. Man kunde skratta och ha jätteroligt med denna tjej. Varje dag så fick man minst en gott skratt per dag<3, jag älskar denna tjej och kom gärna till baka<33333   Klicka HÄR för attkomma till hennes blogg.

Några fina sommar bilder från i sommras









Ååååå vad jag saknar sommaren, att bara kunna gå ut och känna att man blir varm av solen och alla lediga dagar utan läxor och att få sova ut varje morgon hur länge som helst.  Jag saknar den underbara tiden.


Aja men idag så for jag till skolan, nu känner jag mig helt frisk. Efter skolan så for jag till tandläkaren och skruvade åt min tandställning. Hejdå!




är med i en tävling



Är med i en tävling om att vinna ren ringen, vill verkligen ha den. Klicka Här för att komma till hennes hemsida.




16.32




Goddag! Idag blev det att jag stannade hemma,men imorgon tror jag att jag är friskare och att jag kan fara till skolan. Det känns som om jag har missat jätte mycket av skolan, inte för att jag tycker att skolan är kul men det blir så jobbit att komma ikapp alla. Jag orkar inte ligga sisst i alla ämnen.

Men idag så har jag farit till doktorn och hon sa att jag håller på att bli frisk iaf, och så idag så var ju Dennis (min ena bror) och Marcus (min andra bror) och pappa och jag hemma så vi satt på altanen i solen och åt lunch i ca 2 timmar tror jag. Det var mysigt, hejdå<3

kräftor


Igår så dukade jag, Sara, pappa och Dennis upp ett bord med kräftor. Vi hade dekorerat med fina höstlöv och rönnbär  på bordet, vi åt västerbottensostpaj till och drack cider (utan sprit förstås). Det var jätte mysigt, jag tycker faktist om kräftor.. Idag så ska jag nog inte göra någonting, jag ät fortförande sjuk, jag är så less!!

Hola, qué tal?


Hola, qué tal?-bien, y tú?- bien gracias. Haha, hade bara lust att visa lite spanska, är fortförande lite sjuk- ont i halsen och så, men hoppas att jag snart blir frisk iallafall.

Idag så ska jag nog inte göra mycket, men fara till ica ska jag iaf, jag tycker att det är typ mysigt att bara gå om kring där:P, jag har ju godisförbud så jag kan ju inte köpa något sånt. Idag blir det en bra dag, jag känner det på mig. Men hare gött hejdå

Tofflor<3

När jag var på stan så köpte jag dom här ringarna för 49.50, och så köpte pappa ett par jätte fina tofflor åt mig. Men för tillfället så har jag ingen kamera så så jag kunde inte ta kort på dom. För en vecka sedan så köpte mamma ett par svarta jeans till mig också.

Jag har fått en liten kusin!


Hej! Inatt kl 23.30 så föddes en liten bebis i stockholm, en liten pojke som nu heter Felix. Och han är nu min kusin, min mamma ska till stockholm imorgon och träffa denna lilla bebis. Jag skulle också vilja följa med och träffa en nästan nyfödd bebis, jag har faktist aldrig sett en sådan liten bebis på riktigt.

I´m sick, again!


suddig bild




Ganska suddiga bilder men orkar inte ändra något.

Hej, bilderna passar faktist inte på hur jag mår. Jag är sjuk, igen! Jag ät sjuk en gång i månaden nu för tiden, jag är less på det! Förr så var jag ALDRIG sjuk. Men jag var endå på skolan, jag var lite piggre då, men på kvällarna så mår jag inte bra. Eller det är inte så mycket sjukdom igentligen, jag är bara tät i näsan och lite ont i öronen och jag vet inte om jag har feber, kanske lite. Tråkigt inlägg jag vet,, men hejdå.

Jag vet att det har varit dålig bloggning men internet har inte funggerat.


(jag vet inte om jag har lagt ut den här bilden förr men isåfall får ni den igen)

Hej! det har varit dålig bloggning pga av att internett har inte fungerat. Jag vet att bloggen blir jätte trist om man inte bloggar men jag har som inget val.

Det känns som om jag har sålt jättemycket i jultidningarna nu. Jag har faktist sålt för 3752 kr, men jag har inte sålt sen i torsdags. Ska ut snart TROR jag och sälja typ bara till ett hus, orkar inge mer. Aja men hejdå, bloggar imorgon om internet funkar, puss<3

Read the text



Hej! Imorgon så ska jag till sollefteå, det bor några vänner som jag, min bror och mamma ska till. Det blir kul tror jag:). Jag vet inte om jag kommer att blogga då (troligtvis inte)

När jag kom hem idag så sa mamma att hon hade beställt in mig i en fotokurs (jag vet om man säger beställt in mig, men iaf), ni kanske inte vet att jag älskar att ta kort och sånt men nu vet ni det. Jag har ingen systemkamera (men skulle gjärna vilja ha) så den här kursen är till för dom som inte har en systemkamera:). Men än så länge så är det bara jag som ska gå i den, så om ni bor i umeå och är intresserad av att fota och inte har en systemkamera så är detta ett bra tips.



Jag är inte seriös på bilderna (bara så ni vet!)






Haha, jag är inte seriös på bilderna, ni som känner mig vet det väl.

Hej! idag har dagen varigt bättre än igår. Gjorde läxan för typ en timma sen och känner att jag är klar nu. Min klass har jätte mke läxa (känns det som) vi har:

Svenska, bild, no, engelska och spanska, det låter inte mke men det är läxor som tar lång tid att göra. Aja men ikväl lså ska jag se . Hejdå!

Stressad och trött!


Denna fina kofta skulle inte sitta fel att ha på sig en kall höstdag. Själv tycker jag att den är jättefin. Idag har det inte varigt den bästa dagen altså. Jag har varigt stressad över alla läxor som min klass har och så har jag varigt trött. Jag somnade kl 00.15 denna natt före idag och natten därpå så somnade jag 00.30? Jag vet inte vfr det blev så sent båda nätterna men men.. Hejdå!


Hej! Jag har inte kunnat blogga för datorn har varigt sönder, eller inte datorn men internet har inte funkat. Aja men idag så kommer mina brorsor och vi ska äta god middag, nu har jag börjat sälja jultidningar. Det går jättebra! Igår så cyklade jag och mamma till ett fint ställe och grillade korv och grillade pinnbröd. Men hejdå♥


Hej! Jag har inte kunnat blogga för datorn har varigt sönder, eller inte datorn men internet har inte funkat. Aja men idag så kommer mina brorsor och vi ska äta god middag, nu har jag börjat sälja jultidningar. Det går jättebra! Igår så cyklade jag och mamma till ett fint ställe och grillade korv och grillade pinnbröd. Men hejdå♥

I helgen


Hej, nu har jag inte skrivigt sen i trorsdags, ni ska få lite snabb fakta om vad jag har gjort i helgen.

Fre: då for jag till ett kristet läger (kick off) på kvällen och sov över. Där var Julanda, och Melicia

Lör: Då döpte sig Melicia i havet, jättefint dop<3. Den dagen kom också Sanna, på kvällen så spelade vi brännboll i mörkret, kl var ca 12.30 då. Och sen gick vi och "la oss", haha,nä inte direkt. vi somna typ 4.

Sön: då for alla hem från  lägret, min brorsa fyllde också år då.

Och dom andra dagarna är inte såintressanta:D, hejdå<3

Sälja jultidningar


Hej, ska ut och sälja jultidningar efter maten, jag vet ganska tidigt. För mig så brukar typ bara släckten köpa. Jag brukar typ gå i flera timmar i rad och typ och ingen brukar typ ens kolla? Aja, men önska mig lycka till iaf. Förra året så gick jag till en tant som köpte en sak av mig, hon sa att hon köpte av alla barn som sålde jultidningar, snällt va? Det tyckte jag var jätte gulligt<3, hejdå!

Nödvändiga saker


Denna snygga jacka/kofta köpte jag på gina, 249 kr

Den här grejen är till för att jag ska kunna lägga in bilder på datorn, jag har slarvat bort min andra sladd så nu har jag köpt 2 st nya, faktist bättre än att ha en vanlig sladd.

100kr per st
Randiga
Nya stövlar från biltema, 129 kr tror jag.


Hej hej, idag så har jag köpt nödvändiga saker, älskar faktist allt som jag och pappa har köpt<3. Idag på skolan så har vi haft svenska och så har vi bakat sockerkaka och så gick vi till biblioteket (stavning?), jag lånade inget, jag hittade ingenting, men jag ska ta en bok som jag redan har hemma, hejdå   (intressant ämne, not?)

RSS 2.0