kortdag


Heej! Nu har klassfesten varit, det har varit roligt. Vi har gjort saker typ hela tiden, bla tävlingar, lagat mat & bakat.

Idag var det ganska slappt på skolan, vi började kl 09.50 och slutade 11.20 - kortdag (L)!

two dogs, a cat








läskig :P

Foto - Wilma Berglund   kamera - nikon d3100

Tjoho! Bilderna är från i sommras men har inte haft lust att visa dom men nu ville jag det :). 
Idag har jag bakat & sålt jultidningar. Har sålt för ca 3300 nu, måste sälja för 4ooo till för att nå mitt mål.

Imorgon blire klassfest på norrmjöle, vi ska sova över där tills på tisdag så det blir ingen bloggning imorgon. Är taggad!!

helt perfekt!


väska & stickad tröja - röda korset! väskan - 30 kr    tröjan - 50 kr

2 olika jeans - lindex 5o kr st

Helloo! Har gjort de bästa fynden ever, är helt förälskad i väskan, så himla skitsnygg! Och jeansen, asså 50 spänn styck!

Som ni kanske märker har jag varit på stan idag, är så himla nöjd! Var på stan med pappa och vi fikade en god macka & en chokladmousetårta, väldigt god! Dagen har varit helt perfekt och ikväll ska jag på 50 årskalas, ha de gött, hejrå!

mysig grillplats på gården




Yeeyh! Två bilder sen i sommras, saknar värmen och rastlösheten som är på sommaren.

Aja men nu är det iaf helg. Men på måndag & tisdag blir det roligt, då ska min klass & jag åka till norrmjölegården och sova där en natt och troligtvis lära känna de nya eleverna lite bättre, det ska bli skoj.

Nu ska jag gå ut till min & min familjs nya grillplats som vi har på gården och bara sitta där vid elden och kanske grilla något och bara ha det allmänt mysigt! Hejdå!

första, andra & tredje


tröja - monki  80 kr

tubhalsduk - gina tricot 99 kr

Hej, har faktiskt glömt bort att blogga nu då skolan har börjat.

Första dagen på skolan så gjorde vi inte så mycket men när skoldagen var slut gick jag på stan med Melicia och jag köpte grejerna ovan.

Andra dagen var det dramalekar och sånt.

Tredje dagen (idag) var det en helt vanlig skoldag. Är så himla trött och har ont i huvet!! Och imorgon är det fredag, då ska vi åka till vildmannavallen och träna tills friidrottsträningen som är om några veckor tror jag. Ses!

lägerbilder


Alla som var på lägret ↑








(det brukade vara mycket fler skor men jag tog inte kort på det)







Valde bara några av bilderna från lägret, kommer sakna lägrena på norrmjölegården. För er som inte visste det så var det sista sommarlägret där för min ålder, gahh det har varit så kul alla år där!!!

nu e det slut




Hej! Nu är sommarlägret slut, kommer sakna alla. Tog några bilder på lägret, ni får nog se någon av bilderna imorgon, ska få alla Lovinas bilder oxå så man har extra mycket minnen <3.

Några bus och några sena kvällar & spökrunda på slutet --> ett perfekt läger!!

När jag kom hem från lägret var jag verkligen trött, somnade en liten stund men sen byggde jag korthus, haha (bilder ovan)! Har aldrig gjort det förut men det var ganska okej ändå, aja nu skriver jag bara på om massa ointressant så hejdå!

väldigt road







Haha, är lite road ;). Har just packat färdigt till lägret. Gaah vad det ska bli asgrymt på lägret, är verkligen taggad! Det blir ju sista sommarlägret där också så jag ska njuta extra mycket.

Idag har jag bara vilat upp mig för lägret genom att se massor av desperate housewives.
Bloggar om ca 5 dagar då jag kommer tillbaka igen, hejdå!

on the days that were


Ph: jag

Tjoho! Nu var det några dagar sedan jag skrev ett inlägg. Som sagt har jag varit i mina grannars stuga i ca 3 dagar tror jag, vi har haft väldans mysigt där, vi kunde även åka till stranden en dag och sola och spela kort. Jag & Sanna fick sova i en egen liten stuga också.

Dagen när vi kom hem från stugan kom en familj från Solefteå och hälsade på, när dom var här var det också roligt. Nu har de nyss åkt hem så nu håller jag på att packa till lägret som är på torsdag, ska bli asskoj, har längtat hela sommaren! Idag så var jag lite på stan med dom också och så åt jag och pappa på göteborg, gött!
Btw så har mina grodor dött nu ;( , fick dom att leva i 13 dagar.
Ska kolla igenom 59 olästa inlägg nu :/.

Ha det gött!

Nolia, filmkväll & stuga


Hej hej! Igår gick jag på Nolia med Sanna, hittade en fin ring (ni ska få se bild sen) och så åt vi en hel del. Vi åkte någon sorts karusell också, den var skoj<3.  Senare på kvällen var det filmkväll med några, efter filmen körde vi guitar hero.

Idag så ska jag & Sanna åka till mina grannars stuga och sova över där, säkert blir det väldigt mysigt :). Ska gå och packa vidare nu, herrå!

Lovina and climbing wall


Ph: Wilma berglund

Tjoo! Kom hem från Lovina för ca en timma sedan, vi följde med hennes familj till något ställe där man kan göra olika saker bla klättra på en hög klättervägg och där klättrade jag (stolt) , det var skoj <3.

Imorgon blir det att fara till Nolia med Sanna och kolla på olika saker. Och imorgonkväll ska jag på filmkväll med några från kyrkan, hejdå!!

my little frogs






Hehe (a) , kände att jag ville visa lite bilder på mina små grodor (a). Aja, för några dagar sedan var jag med Sanna och vi tog en promenad och bara pratade ♥. Idag blir det att fara till Lovina och göra massa skoj, ska även sova där, hejdå!

söta kusin Felix







Sorry!




Oj oj ;)

Hejsan! Här ovan är bilder på Felix, har varit barnvakt till han i ca ett dygn <3.
För några dagar sedan var jag på en bröllopsfest, det var ganska kul :) . Ha en bra dag, ses!


500 inlägg

Hej! Nu har jag bloggat 500 inlägg, eller egentligen 502 men har glömt att säga nått.

NU har jag inte bloggat på ett tag, har inte haft tid för någon dator. Igår och i förrgår var jag barnvakt åt min kusin Felix som är 10 månader, myyysigt! Ni ska nog få se bilder på han :). Bloggar kanske mer sen idag, ses!

cyklat?


Hello! Kom nyss på att jag inte har bloggat idag så då får det bli ett inlägg nu :). Tina, Emmy o Miranda åkte hem igårkväll så dom är inte här nu (uppenbart?). Aja har iaf inte gjort så mycket idag, typ gått på promenader (a).

Kollade nyss vad jag gjorde för exakt ett år sedan (på bloggen alltså) och jag cyklade tydligen till stan från sävar och tillbaka igen, duktigt!

Tjooohoooooooooooooooooooooooooooooo!




(detta är några av mina kusar ↑ )

Helloo! Är med några av mina kusiner nu, ska grilla ikväll. Vi har inte gjort så mke idag, seeeeeeeeessss!

RSS 2.0