matilda & jag


Haha, jag & Matilda för ca ett år sedan :P.

Hej hallå! Nu har jag och Matilda haft ca 2 härliga dygn tillsammans. Vi har gjort lite av det mesta bland annat solat på stranden, badat i strömmen & i sjön, pratat, skrattat, läst tidningar, spelat kort, fångat grodor, ätit en massa, lyssnat på musik och gjort en massa mer saker. Det har iaf varit 2 roliga dygn som jag inte ångrar.

Om någon timme kommer min kära kusin Tina och vi kommer troligtvis att ha lika roligt tillsammans, herrå!

En liten bild på Tina & mej -->

asbilligt!


jumpsuit - bikbok 25 kr!! Galet billigt!!!


skjorta - bikbok 25 kr!! asbilligt!

Tjoho! För några dagar sedan när jag var på stan med Sophia hittade jag dessa snygga fynd, är riktigt nöjd <3. Går omkring i min vita jumpsuit nu och bara myser, den är det skönaste plagg jag har, hur mysig som helst.

Imorgon kommer världens bästa Matilda till mig, ska bli hur kul som helst att träffa henne igen. Har inte träffat hon på typ ett halvår. Det blir iaf bäst att träffa den underbara tjejen!

vilken ska jag ha som header?





Behöver eran hjälp, ska byta header men vet inte vilken jag ska ha, är jättetacksam som ni hjälper mig! Hjälp? :)

sophia


Sophia ↑  (snodde bilden från hennes blogg)

Tja! Igår var jag med Sophia, vi gick på stan, badade, hade picknick och hade skoj :). Köpte två saker på stan, ni får se bilder på kläderna någon annan dag, herrå!

släktträff














Tjoho! Igår vare släktträff, träffade några man inte hade en aning om att man var släkt med. Aja vi fick iaf mjölka en ko, hehe lite annorlunda, kändes lite mysko.

Imorgon kommer iaf Sophia och vi ska hitta på några saker, ses!

grattis<3




Tja! Idag fyller mamma år, grattis! Ska snart fara och bada ska bli så sjönt att svalka av sig, längtar!

;)


Hej! Först vill jag bara säga att jag bryter inte bloggpausen nu, fick bara lust att skriva ett inlägg. Har inte gjort så mycket idag men imorgon ska jag åka till kylören. Hare gött, herrå!

liten bloggpause


Ph: jag (Wilmis)     lite suddig men :)

Hej, ni har nog märkt att jag inte bloggar lika ofta längre så nu kör jag en liten bloggpaus i några dagar.

Vill bara säga att jag körde minigolf med brorsan och mamma igårkväll, skoj men inte lika skoj när man förlorar (a). Hehe!

lite lappis


Ph: Jag (Wilma)

Heej! Har inte bloggat på ett tag nu så jag tänkte slänga in ett inlägg nu, bättre sent än aldrig!

Kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde för en vecka sedan, men vissa saker kan jag berätta. Jag for till lappis och var där i ca 1 & en halv dag, kul var det. På kvällen blev det massa skratt och skoj men några skojiga<3. När lappis var slut så åkte jag med en tjej som heter Hannah och hennes mamma & min mamma och badade och solade.

När jag sedan kom hem hade jag fått en förkylning som inte var rolig alls. Är lite bättre nu, men inte helt frisk än. Hare gött!

badat med Lovina


(Lovina i vintras)<3

Tjaaa! Har varit med Lovina idag i stugan, har mest badat och haft det mysigt när jag var med hon ♥. Nu sitter jag i bilden påväg hem till mamma som kom hem idag från israel. Seee you later!

stars both in the water and the sky



Tjoo! Är i stugan nu, dagen har spenderats på olika affärer och så, inte typ vanliga affärer :P. Hittade ett par vita jeans för 25 kr! Ska visa bild någon annan dag. Ska gå och typ och sola lite nu, Seees!

Ps: ska fota regnbågen nu : ds

det suger



Tja!  Denna mobil gick sönder igår när jag tappade den i marken. Det suger att den gick sönder, okej den är ganska gammal och sliten och inte världens bästa ljud och så men jag älskar den ändå av någon konstig anledning. Jag kan allt utantill på den och den är seriöst bäst! Men igår tappade jag den (den brukar klara av det) och nu är alla bilder, filmer och allt borta från mobilen. Är inte glad precis. Och ca hälften av mina kontakter har också försvunnit. Så nu går jag omkring med en tjock gammal sugig nokiamobil. Jättekul!


Har iaf firat Tina som tog konfirmationen idag, grattis på konfirmationsdagen<3!

ett tips är att inte bränna sig


Tja! Bilden ovan är jag. Har bränt mig ovanför bikinilinjen jättemycket. Jag har inget minne av att jag bränt mig såhär mycket förut. Okej, det är ingen stort område med det svider hela tiden, inte sjönt :/. När jag duschade så gjorde  det verkligen ont! Det gör till och med ont när jag har en stor tröja på mig. Alla säger hela tiden att man ska akta sig för solen för att inte bli bränd mm, har inte brytt mig jättemycket, men nu fattar jag varför man ska bry sig. Så ett tips är att försöka att inte bränna sig, SÅ mycket ;).

RSS 2.0