15.27


Hej, igår blev det ingen bloggning pga av att jag "glömde" bort att blogga. Idag har min klass gjort engelska prov, jag vet inte om det gick bra, jag brukar känna på mig ungefär hur det gick på prov och läxförhör men nu har jag inte en aning. Hoppas det gick bra! Om ni kommer på någonting som ni vill läsa mer av i min blogg så skriv det bara i en kommentar så ska det fixas (fast om det är något jag verkligen inte vill skriva om så gör jag ju självklart inte det).

En bok som är 100% värd att läsa!


Har just läst ut denna bok. Den var hur bra som helst, men blir som fastklistrad så fort man bara läser ett kapitel! Jag ger den 5 poäng av 5 poäng, lätt! Boken var spännade och man blev lite rädd(på ett roligt sätt). Boken handlar om en tjej och hennes familj som flyttar till en stort hus, men efter ett tag får dom reda på att huset heter "Det spanska slottet" . Och tjejen som det handlar om heter Alice och hon har en lillebror som det händer lite saker med. När hon chattar med sin vän Leo med webbkameran så frågar han "vem är det som är bakom dig" och hon vänder sig om och säger "va, det är ingen bakom mig", men Leo envisas om att det är en kvinna bakom henne. Leo tror på spöken men Alice försöker att inte tro på dom. Och när hon ligger och väntar på att ett tv program ska börja så kollar hon på klockan, och då är klockan 19.29 (tv programmet börjar 19.30) och hon börjar bläddra på kanalerna för att se om det är något annat på tv som hon kan se medans hon väntar på att det ska börja. Efter en kvart kommer hon på att tv programmet har säkert börjat men när hon slår på den kanalen som det ska vara på har det inte börjat än. Hon kollar på klockan och ser att klockan är 19.14,   har tiden alltså gått baklänges eller...?

Denna bok är 100% värd att läsa för dig som gillar spänning. Läs den, läs den, läs den..,!

Första advent








Hej! Idag/inatt har Sandra sovit över hos mig, jag har tyvärr inga bilder på hon. Idag är det första advent  . Bara några dagar/veckor kvar till julafton:D.

Snart är det julafton


Hej, bilden ser ni ju vad den föreställer. Idag har jag och mamma julpyntat lite, tänk att om 29 dagar är det julafton! Någon som längtar,det gör i alla fall jag. Men jag har bara köpt två julkappar än så länge, det är ju skyltsöndag på söndag så då kanske jag hittar någonting fint till någon.

some candy



(bilder från google)
Men åå vad jag längtar tills jag ska få äta godis, jag har ju haft godisförbud i ett år nu om någon månad. Jag längtar så tills jag får äta godis, tänk vad gott! Men jag tror att jag ska godisförbud i ett år till (A). Men det är roligt att längta efter det också,det känns nästan roligare att längta till att få äta godis än att äta det(a).

my own eye


(är hur nöjd som helst med denna bild)   Ph: Jag (Wilma). Bilden är på mitt öga som ni kankse ser. Ska snart gå ner och äta middag, idag serveras det hamburgare. Kom precis hem från en handlings-tur. Så där såg det nästan ut då jag och pappa for och handlade:P.

07:40


Ph: Melicia  Modell: jag (Wilma)  Kamera: Nikon D3100

Hej, har tänkt att fara till skolan om typ 2 minuter, men jag fick lite tid över nu så jag tog chansen att blogga. Idag på skolan slutar vi 2 tror jag:D. Aja men ska åka nu, bye bye!

Tubhalsduk


Denna halsduk är inköpt idag rfån Gina tricot : 99kr

I want time off from school


En liten bild på Melicias ring. (redigeringen på bilden har gjorts på min kamerna)
Idag är det måndag, jobbit att börja med allt i skolan igen efter helgen. Vi hade ju ett stort prov i No i torsdag och nu ska vi ha ett prov i matte och nästa vecka ska vi ha ett stort prov i engelska och veckan efter det har vi ett till prov i matte. Jag orkar inte! Just nu skulle jag vilja ha ett lov, och lovet skulle börja imorgon, det vore nice.

jag saknar thailand!








Hej! Jag var i Thailand för ca 2 år sedan och jag känner jatt jag börjar längta tillbaka. Att bara gå ut på morgonen och känna värmen, underbart! Jag längtar tillbaka!

a couple of flowers on my shirt



Denna tröja ppå HM - 99 kr             (I like it)

Söndag


Hej! Just nu sitter jag här med Melicia, vi vaknade bara för någon timma sedan. Nu har jag skickat in jultidningarna, jag kommer att få en digital fotoram och 2 tusen kr. NIce! Idag har jag och Melicia inte gjort så mycket än, ska hitta på någonting nu, hejdå

Remember me


Nu ska jag och Melicia sätta oss ner med en skål chips och läsk och se denna film!

Min klass

Nu kommer några bilder på min klass från då vi sov över på skolan:

Här sitter Sanna, Melicia och Pernilla:)

Och här sitter Hampus och Lovina (båda är oseriösa på bilden)

Och här är lite gott som några av oss hade med oss:P

Haha, och här är coolingen Max  :P

Och här är en till cooling:P


Hej! Alla ville inte vara med på bloggen så alla i min klass är inte med på bild. Vi for ju till megazone och körde några banor där. Haha, mitt lag kom sisst:P. Men det var kul. Efter det åt vi ju McDonald´s och åt. Sen for vi till skolan och såg film, och sedan körde vi en lek och sen såg vi prao-filmerna, det var kul att se vad alla hade gjort på sitt jobb. Och sedan lekte vi mörker-kurragömma. Jag somnade kl ca 03.00-03.30. Men vi skulle ju vara utanför skolan kl 8 på morgonen, så vi vaknade ju typ halv 8. Och nu sitter jag här med Melicia, hon ska sova här och det blir nog kul<3. Vi två är LITE trötta just nu (A)

08.10 på freadg morgon






Haha, ni kan ju ignorera min min:P



Hej! idag är det klassfest, det kommer att  bli hur roligt som helst! Ni som läst min blogg tidigare vet ju vad vi ska göra. Det blir awesome! Det blir nog inge  mer bloggning idag. Imorgon ska Melicia följa med mig hem. Det blir också awesome! Hejdå, ses<3


NO- provet är gjort











Hej! Bilderna är helt oredigerade, man kan faktist roa sig i timmar med att bara fota, bara att prova att ha lång slutartid och kort slutartid och bländare och inte bländare och blixt och utan blixt och så vidare.. Men det var inte det jag ville säga för idag, det jag ville säga var att jag har gjort NO provet nu, jag känner mig helt lättad nu då det är över. Jag var riktigt nervös innan vi skule sätta oss i bänkarna och gära provet. Jag hade ont i magen av nervositet. Jag har alldrig haft det förut:P. Men då jag väl så provet framför mig så blev jag typ lugn. Jag svarade på alla frågor och jag tror faktist att jag får dom flesta rätt<3. Jag är i alla fall nöjd med min insats.

Några söta bilder på min kusin Felix










Jättesööta bilder på min kusin Felix<3, han är en suuupper söt bebis som ni ser på alla bilderna. Han är bara 8 veckor. <3333

My new ring

Jag har glömt att visa vad jag fick av min mamma efter att hon kom hem från israel, nu kommer en bild på det jag fick:

Den här ringen fick jag av mamma<3. Det är en äkta sten inuti ringen och äkta silver och äkta smaragder (jag tror att det heter smaragder) runt om ringen. Själv så tycker jag att den är väldigt fin<3.

Nu är det  bara 2 dagar kvar tills på freadag då jag och min klass ska ha skoj tillsammans<3, längtar! Jag får ju inte äta godis så jag har köpt chips och torkade aprikoser, det blir toppenbra!

asdfghjklöäqwertyuiopåzxcvbnm


(bild från i sommras)

Alltså jag känner att jag bara har bilder från i sommras, jag vet att jag säger det här ofta men jag lovar, jag ska lägga ut nya bilder någon gång, så snart jag kan faktist.                                                                                                                                                    


VIKTIGT, LÄS TEXTEN UNDER!


Statistiken har sjuktit hur mycket som helst på några dagar, varför har typ mer än hälften slutat kolla på min blogg? Kom gärna med förslag om vad jag ska skriva om så att det blir intressant. För en vecka sedan var det mycket mer folk som kollade på min blogg!

Planer inför klassfesten


(bild från i sommras)

Hej! Jag taggar jätte mycket tills på fredag! För då ska min klass ha klassfest. Vi ska först ska ner på stan (vi är bara nio stycken i våran klass) och där så ska vi gå ett tag tills våran lärare kommer. Och då han kommer ska vi få uppdrag på stan, jag vet inte riktigt vad det blir för uppdrag men.. Och sen så ska vi till Mega soon (jag har ingen aning om hur det stavas(a), och där ska vi vara i 2 timmar. Efter det ska vi äta på Mc Donal´s. Sen far vi till skolan och ser på film och myser. Sen ska vi ut och leka någontingi mörktet. Jag taggar jätte mycket, tills på fredag!. Det blir nog riktig nice, hejdå!

19.01


(lite ovanlig bild och dålig kvalité(jag vet)

Hej! No får bilder på Felix ( min kusin) om några dagar tror jag. Idag så var jag hos morfar igen och efter det var jag och mamma på stan, men HM stängde så tidigt så jag hann inte riktigt kolla klart, har ingen blogglust just nu.

11.22



Hej! Först vill jag bara säga att jag har helt bildbrist, jag kanske slänger in några bilder ikväll på datorn eller något, inte helt säker men kanske. Idag ska jag fara till kyrkan, där kommer säker Julanda, Sanna och Melicia vara<3. Och efter det så ska jag till  morfar och äta middag, hejdå!

Saturday


(jag hade ingen passande bild)

Hej! Idag är det lördag, bästa dagen på veckan. Jag har mest städat och så, imorgon ska jag få träffa min mosters bebis, han är bara någon månad tror jag<3, Felix heter han. Kanske kommer någon bild på han imorgon om jag får lägga ut en bild på han.

Slut med det roliga


Nu är det slut med att vara på dagis, faktist så måste jag säga att jag trivdes där. Jag hade tagit med mig min kamera (inte systemkameran utan den andra) för att jag skulle ta kort på barnen och komma ihåg dom, men då jag hade tagit jättesöta bilder på barnen så kom en dagisfröken fram till mig och sa att jag var tvungen att radera alla bilderna för att man måste fråga föräldrarna om man får ta ett kort på dom:(. Så jag var tvungen att radera alla fina minnen med barnen, det var lite synd tycker jag. Men men, jag hade iaf roligt medans jag var där. Jag kommer typ att sakna dom (A).




Ph: självutlösare     Modell: jag (Wilma)   kamera: Nikon D3100

Hej, jag kom precis hem efter en dag på dagis. Jag var bara där i 6 timmar men gissa om man blev trött! Jag trodde att det var slappt att vara dagisfröken men det var det inte, eller alltså, man blir ju ganska trött om alla hela tiden klänger på en (A). Men det var roligt iaf att vara där. Min lärare kom ju dit också och kollade vad vi gjorde och så, och han filmade också:P. Och han kommer ju typ att visa upp den filmen i klassen också! (pinsamt). Aja, men man får bjurra på sig själv ibland(A)

07.19


(oredigerad)

Hej, ska snart åka iväg till min "jobb", är lite nervörs. DEt kännns faktist riktigt nervöst men det blir nog super kul, hejdå, ska åka nu!

Imorgon blir det dagis!


Hej! Imorgon ska jag praoa på dagis, det blir verkligen toppen! Slippa skolan och bara gå till ett dagis. Jag har fått ett papper med frågor som jag ska fråga dom som jobbar där, och så ska jag mäta ca 5-10 dagis barn och räkna ihop deras längd tillsammans och sen räkna ut medlelvärdet på det. Jag tror att det blir bra:)

20.47


(det var lite kul bild)

Hej! Jag har inte så mycket att skriva om förutom att jag har gjort läxan i 2 timmar! Vi har ett stort NO-prov på torsdag nästa vecka och ett "stort" eng prov/förhör om någon vecka, jag orkar inte.

idag kommer mamma hem från Israel<3



Hej! Idag så har min mamma kommit hem från Israel:D. Så ikväll blir det nog att äta god mat och se bilder där ifrån. Kanske hon har med sig någonting hem också, något "minne" där ifrån. Blir i alla fall mysigt att träffa hon igen:).

winter boots


Några vinter kängor som inte skulle sitta fel i vinter, själv så skulle jag helst vilja ha dom bruna uggsen,

VILKEN SKULLE DU VILJA HA?

a sweet heart on my stomach♥




Den här tröjan köpte jag i  torsdags tror jag, bara 99 kr H&M, haha, jag tycker faktist att den är rätt söt (A)

Some pictures

1.

Oredigerad

2.

Redigerad

3.

Oredigerad

4.

Redigerad

5.

Oredigerad

6.

Redigerad

VILKEN BILD BLEV FINAST?


Hej! Här ovanför så är det lite redigerade och oredigerade bilder från helgen. Jag hade redigerat 2 st bilder till men dom fungerade inte att lägga ut, troligtvis har jag nog redigerat dom bilderna för mycket? Hejdå

En del av min släkt<3


Dom här 2 tjejerna har jag spenderat helgen med, vi har gjort mycket skoj tillsammans<3.
Den vänstra tjejen är Tina och den högra tjejen är Emmy.

Och det här är min farfar.

Och det här är min farmor.

och det här är en del av min släkt. Det är dom här personerna som jag har spenderat dagen tillsammans med, men jag har ju mest varit med Emmy och Tina såklart<3. (alla är inte med på bilden)

Och på den här bilden så går alla på promenad, haha, jag tycker bara att det ser lite kul ut:P.

Och här ser det också lite kul ut...

...och jag älskar dom allihop<3.


Jag har haft en underbar helg<3. Ni får mer bilder imorgon men då bilr det nog bilder på "fina" saker:P. Hejdå!

Pite havsbad


Hej! Just nu sitter jag säkert och plaskar i vattnet i pite havsbad (jag vet inte säkert var jag är just nu för jag har på tidsinställt inlägg). Jag och Emmy är på pite havsbad just nu, Tina skulle igentligen också följa med men hon är lite förkylt så hon valde att göra en annan sak idag, hejdå, nu ska jag gå och bada mer, hejdå<3

Stan med Emmy


(bild från weheartit)

Hej! Just nu sitter jag här med Emmy, Tina for hem för några timmar sedan för hon mådde dåligt. Jag och Emmy har varit en liten stund på stan. Jag hittade en tröja, ni får bilder då jag kommer hem till umeå igen. Nu ska Emmy blogga, hejdå!

Ska snart åka


(redigerad bild)

Hej! Om ca 20 minuter ska jag sätta mig på bussen och åka till skellefteå. Jag, Emmy och Tina kommer nog att ha det riktigt nice, vi ska nog hitta på mycket roligt hoppas jag<3. Det blev väldigt snabbt inlägg idag för nu måste jag åka, hejdå!

Ps: jag tror inte att jag kommer blogga så mke när jag är där, men vi får se, hare bra :ds

I do not cry, but it might look like it


Ph: Melicia   modell: jag (Wilma)     Kamera: Nikon d3100

Alltså det är till för att det ska se ut som om jag har gråtit (bara så ni vet:P). Nu kommer lite mer bilder som det ska "se" ut som om jag har "gråtit":

1.


2.


3.

Och till sisst kunde jag inte hålla mig,,, och då började jag skratta:P. Alla bilder är oredigerade förutom den första bilden.


Kebabrulle


Nu blir det snart dags att sätta sig ner och äta en god kebabrulle, mums:).



Hej, just nu sitter jag vid datorn och är vrålhungrig och trött, ska snart få sätta mig vid middagsbordet och sätta tänderna i en riktigt gó bit, nämligen min kebabrulle.

Har inte så mke mer att skriva om än att jag just kom hem från Lovina och Matilda, imorgon ska jag ta bussen till skellefteå och där så kommer jag att möta mina kusiner och min farmor och farfar, jag ska vara där tills på lördag. Hejdå

Nu blir det ett snabbt inlägg innan jag åker...


...till Lovina och Matilda. Bara så ni vet är jag och Melicia oseriösa på bilden, på mig syns det nog ganska bra att jag kletade ut sminket(A). Idag ska jag iaf till Lovina och dit kommer Matilda också:D. Vi ska sova över där och ha det mysigt. Hejdå  Ps: jag kanske skriver ett till inlägg idag om jag får tid :ds

RSS 2.0