åker nu ☺

Hej hej, nu åker jag till mina kusiner i Skellefteå, hare gött!

en riktig...


Tjo! Hehe råkade skriva lite för stort på bilden men det får duga :P.

Igår då jag kom till träningen så var bara 3 stycken från laget där så vi bah "men vad gör vi nu då?" för alla skåp med bollar var ju inlåsta så vi kunde ju inte göra något. Så efter ca 40 min kom en av tjejernas pappa och skjutsade oss till värsta basketmatchen, det var en match som var som "på riktigt". Alltså det var en riktig match, med lampor, högtalare och stora tomtebloss (kommer inte på vad de heter). Så jag och de 3 tjejerna satte oss och kollade på matchen, det var min första riktiga match som jag kollade på, det var ganska roligt och oväntat. Kul helt enkelt ;).

Idag så var jag på tjejkväll och fikade, pratade och spelade spel, Ha de gött!

leos, pappa och basketFotograf - Wilma Berglund    Kamera - Nikon D3100

Hej! Börjar med att berätta lite om igår: jag hade besämt mig för att vara med på matchen men den blev inställd så... Då ringde iaf en från kyrkan och frågade om jag ville vara barnvakt åt hennes dotter och en kompis till hon. Jag sa att det kunde jag väl, jag var barnvakt åt dem på leoslekland :).

Och idag har jag och mina bröder firat pappa på farsdag. Åå justdet, nu har jag spelat basket i 2 månader :P. Hare gött!

ska jag eller ska jag inte?


Hej! Har nästan bara gamla bilder nu för tiden så ni får bara se den här bilden nu.
Har nyss varit och praoat, jag praoade på café station och det var ganska okej faktiskt. Jag fick mest diska men jag fick också plocka in disk (wow!) och plasta in bröd, knäcka ägg osv. Men det bästa var nog ändå då kl var halv 3, då fick man ta rast och välja exakt vad man ville ha och fika, den sista dagen valde jag en hallonsmoothie och en cheesecake med pecannötter på, AS GOTT!

Idag har det bara varit skola, men jag måste erkänna att det var riktigt kul att se alla igen, jag hade saknat dem.

Nu på lördag är det basket-match och min tränare har frågat om jag vill vara med och spela på matchen, jag har ju aldrig varit med i en basket-match förut så jag svarade att jag inte visste men kanske. Gaah! Jag vet inte om jag vill eller inte. Det känns ju både roligt, spännande & läskigt. Har ni läsare något förslag på hur jag ska göra? Vara med eller inte alltså. Oj, vad mycket jag har skrivit, jag bah pladdrar på om allt (a). Aja men ha det bra!

RSS 2.0