Min kamera♥


Heeej! Det här är ju konstigt, bara för att jag bloggade en gång för några timmar sedan har statistiken bara rusat iväg, jag blir också så glad då jag kollar statistiken och ser att den växer, det är jätteroligt♥! Jag ska försöka blogga iaf 2 gånger per dag här framöver, men imorgon ska jag bort till något ställe nästan hela dagen tror jag...


Jag har ju min systemkamera men på julafton så blev det något konstigt med mitt objektiv, det gick inte att snurra helt runt, det som hackade. Men jag vet inte vad som har hänt med det eller något sånt där. Men nu har pappa lämnat in den på lagning så jag får inte träffa min "älskning" på ca 4-5 veckor, det blir säkert längre tid än det. Jag kommer att sakna den så mycket:(. I ♥ my Nikon!

13.26




(lite suddig :S)


Hej! Först vill jag bara säga att jag inte har hunnit bloggan för jag har varit och gjort saker hala tiden, jag har tänkt att sammanfatta sen julhelgen någon dag, men idag blir det nog inte idag. Idag så blir det bara att vara hemma med mamma som är sjuk och spela spel. Hejdå!

Julgranen












Hej hej! Så här ser min familjs julgran ut. ÅÅhh om bara några få timmar är det julafton, det är helt toppen! Jag ska gå nu till mina grannar och ha uppesittar kväll, vi ses hejdå!

Vilken julbild tycker ni var finast på julgranen?


Godjul!










Hejsan!! Här ovanför är det lite blandade bilder som jag har tagit för någon vecka sedan. Imorgon är det julafton! Jag kan inte fatta det! Troligtvis bloggar jag nog inte imorgon pga av att jag nog inte kommer att hinna.

Jag och mamma kom just hem från en iskall ridtur, det var mysigt men det var verkligen kallt! Ikväll blir det uppersittar kväll men mina grannar, och föresten, innan jag går måste jag ju säga: godjul på er alla och ha en underbar jul!

rolig skotertur♥


Hej! Jag kom just hem från en riktigt snöig skotertur med pappa. Fösta gången att åka skoter för denna jul var det för mig, och det var riktigt kul! Bilden här ovanför är från förra året tror jag. Vi fastnade några gånger men ärligt talat tyckte jag bara att det var kul(a). Men sissta gången vi fastnade blev jag ganska trött. Jag har tänkt att senare i år/nästa år ska jag fota pappa då han åker i värsta farten med skotern, det blir nog coola bilder♥. Aja men nu ska jag gå och äta middag, hejdå!

Några bilder från hösten 2010










Lite bilder som Julanda har tagit på mig, det var några månader sedan men jag har inte lagt ut alla bilder än, vissa av bilderna är på min header som ni kanske ser. Jag gillar mest bild nr 1, 3 och 4. Idag har jag inte gjort så mycket alls, bara lämnat ut några jultidningar till:).

små förändringar på bilderna


1. Oredigerad:



2. Redigerad:



3. Oredigerad:


4. Redigerad:

Haha, ser ni skillnaden?


5. Oredigerad:


6. redigerad:



Det här är bara SMÅ förändringar på bilderna, det kanske ni ser men endå. 


"Nu är det jul igen"


Hej! Om bara några dagar är det julafton! Det är ju hur snart som helst, så mysigt det ska bli att få och ge julklappar och äta julmat och...! God jul!♥

!


Lite suddig bild men vem bryr sig?!

Hej, jag vaknade precis. Igår kväll gick min tandställning sönder, igen! Jag har ju räls så det är inte det bästa, idag typ kl 11 ska jag till tandläkaren och FÖRSÖKA fixa det. Men jag måste dit på måndag också! Jag vill inte ha den!!!

Fredag




Båda bilderna är oredigerade, igentligen skulle jag nog redigera dom så att dom blev lite finare (a), men jag orkar inte. Idag är det fredag,jag ska nog inte göra någonting ikväll. Jag känner mig så trött så... Imorgon hade jag tänkt att vara med Melicia men det gick inte för mig för jag skulle någonstans.. Jo justdet, igår hjälpte jag Lovina att göra en blogg, gå in på www.lovinadahlberg.blogg.se , hejdå

Några jultidningar


hEJ! Igår glömde jag säga att jag har varit ut och lämnat ut en del jultidningar, ikväll ska jag också lämna ut mer jultidningar. Sen vet jag inte vad jag ska göra mer, jag har redan gjort läxan så att jag kan den men jag ska nog plugga in det lite extra.

LÄS TEXTEN


(konstigt nog står klockan alltid på samma siffror, kan det ha något att göra med att det inte finns några batterier i klockan?)

Hej! Sorry för att jag inte bloggade igår, jag hade gäster här och jag ville inte blogga då. Igår hade vi pyssel dag på skolan det var mysigt<3.

Men det hände en tråkig sak på skolan igår också: jag hade 100 kr i min ficka som jag skulle köpa julklappar för och när jag då kollar i börchen (stavning?) så är den borta (alltså pengarna)! Det var också en till på skolan som hade blivit av med 70 kr den dagen. Och för tre veckor sedan så blev ca 2 stycken till av med pengar! Alltså är det en tjuv på skolan! Jag blir så ledsen, inte bara för att pengarna försvinner utan för att det är någon av barnen på skolan som tar saker av sina "kompisar".  VARFÖR!?

Fotokurs


Hej, idag har jag varit på fotokurs, det var så här att när jag köpte min Nikon kamera så följde en Nikonkurs med på köpet, så idag har jag varit där. Jag lärde mig en del, men vissa saker var ganska krångliga att förstå.

Snart kommer Lovina hit och ska äta här och äta julgodis. Idag har jag också nämligen hunnit köpa julklapp till Lovina och en till julklapp till Tina och Emmy. 

LÅNG slutartid


Hej! Jag hade väldigt LÅNG slutartid på bilden, och så hoppade jag omkring så att det blev sådär "suddigt". Idag är det fredag! Bästa dagen på veckan, jag tycker att fredagar är bättre än lördagar för då har man allt framför sig. Ikväll ska jag kanske till 2gether och baka julgodis, det blir nog jättemysigt, men jag har inte bestämt mig än.

Nästan frisk nu<3



Hej, idag är jag NÄSTAN frisk. Det känns väldigt bra. Imorgon ska jag nog åka till skolan igen, det är både positivt och negativt (a). Idag vaknade jag 12.00! Det känns som om hela dagen redan har gått. Aja men nu ska jag krypa ner under täcket och sätta på en bra film, vi ses<3

tina<3


Hej! Just nu chattar jag med kusinen Tina<3. Idag har jag ju varit hemma och då har jag smsat med hon och pratat i teleonen och chattat med hon<3. Detta är en gammal bild. (på den där bilden ser jag LITE friskare ut (a))


Ps: Tina är hon till höger :ds

today I'm sick


Hej! idag är jag sjuk. Men jag mår inte jätte dåligt men jag är inte så kry så att jag kan gå i skolan. Imorgon vill jag bli frisk, det har jag bestämt.

Tre ringar från cocoo.se som jag vill ha<3







tre riktigt snygga ringar från cocoo.se. Mest av alla tre ringara vill jag ha självklart ha den med kameran på, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!! Men jag önskar mig den i julkapp alla släktingar, bara så ni vet så har jag stolek medium (a).

both good and bad news




Hej alla. Idag har jag både dåliga och bra nyheter: den dåliga är att jag har gått och fått och ont i halsen och snuva, och den bra nyheten är att jag har fått mina jultidningsgrejer! Jag har inte fått dom för ens idag, nu återstår det bara att lämna alla saker till alla som har köpt så att diom får alla saker innan jul. Jag har valt en mediaspelare och en digital fotoram som premie. Imorgon ska jag nog ta med mig alla saker som lärare har köpt av mig till skolan.

"Jag tävlar"


Jag är med och tävlar på www.phokuseramera.blogg.se/ om denna fototidning.

Några bilder som jag är oseriös på (a)






Hej! Här ovanför är några bilder som jag bjuder på mig själv på:P, jag tror ni fattar att jag är oseriös. Idag har jag varit på skolan som vanligt. I veckan har vi bara en läxa och det är i NO, jippie! Och snart är det julavslutning, det är också toppen! Jag har inte så mycket mer att skriva om... hejdå

Några vatten bilder som jag är nöjd över









Hej! Här är några kort som jag har tagit, men jag har ju redigerat dom, men i alla fall. Jag är ganska nöjd ändå över dom här bilderna. Men jag hade redigerat en till bild också men den hade jag tydligen redigerats för mycket så den gick inte att lägga ut. Men dom här bilderna gick i alla fall att lägga ut.




En bildbomb från Gammlia 2010♥




















Hej hej alla underbara!! Idag har jag varit på en riktig julmarknad, nämligen på Gammlia. Jag tog faktiskt med mig min kamera så jag skulle få några vackra minnen från Gammlia 2010. Mina favorit bilder är dom två första bilderna och den femte bilden. På dom bilderna ser man att en riktig jul är på väg. Vilka bilder tycker ni är finast eller vackrast??♥

two rings from H&M





Dom här ringarna köpte jag igår på HM, en svart och en vit<33. Nu ska jag se på julkalendern på svt.se, hare gött!

Bara 20 dagar kvar till julafton!!


Hej, först och främst vill jag bara säga sorry för att jag inte har bloggat på några dagar, men jag har inte haft det minsta lilla lust. Aja men nu bloggar jag ju igen så... Om exakt 20 små ynkliga dagar är det julafton!!! Längtar som en galning! Igår var jag och hanlade lite julklappar, jag köpte åt Tina, Emmy och Lovisa. Nu har jag bara 6 stycken till att köpa till. Igår köpte jag också 2 stycken till ringar, ni får nog se bilder senare idag eller imorgon, jag vet inte riktigt, det beror på hur många komentarer jag får(a). Hedå!
!

1 december


(bild från google)

Hej hej! Idag öppnar "man" första luckan i julkalendern! Tyvärr så har jag ingen kalender i  år. Snart är det julafton:D, jippie! Jag har låten "mer jul" på gärnan. Vi sjöng den på musiken idag. Tack för att jag fått några altenativ som jag kan skriva om på bloggen, sådant uppskattas<3. Jag kanske skriver mer sedan idag för ikväll blir jag ensam och då har jag säkert inte så mycket att göra så då blir det säkert en till bloggning. Och kom ihåg: ju mer ni kommenterar på min blogg desto mer kommer jag att blogga också, så om ni vill att jag ska blogga mer så måste ni också kommentera mer;). Ikväll blir det också att se första avsnittet av julkalendern<3

RSS 2.0