brännboll & vattenkrig


(slumpad bild)

Tjaa! Brännboll & vattenkrig på skolan idag. Mitt lag förlorade dock av alla lagen, haha, men det var kul ändå ;).
Kollade bara på när de andra hade vattenkrig.
Imorgon äre sista dagen på skolan för detta läsår, känns asbra :D! Herrååå!

Allt


(hehe, bara en bild som jag råkade ta när hästen skakade på huvudet)

Heej! Idag på skolan var min klass & jag ute i skogen på förmiddagen och grillade korv och lekte lekar, jag gillar min klass starkt♥;). När vi varit där fram till lunch så åkte vi sedan tillbaka till skolan och hade gympa, efter det lekte vi mer lekar med klassen<3. Sen hade vi sista spanskalektionen, yeeyh!
Efter det slutade vi och jag åkte hem och lyssnade på ljudbok. Senare på dagen for jag till typ stadium?
Tänkte fara och spela tennis nyss men när jag hade cyklat dit såg jag att det var upptaget :/.

Eeh, kände att det blev lite mycket information om min dag i detta inlägg men om ni inte orkar läsa så sluta läsa då(a) ;).

Ååh, imorgon är det brännboll & vattenkrig på skolan :). Ses!

nytt stativ


Tjaa! Igår köpte jag mitt efterlängtade stativ, är supernöjd med det :). Det kan bli typ 180 cm!! Igår så vaknade jag ca kl 12.00 och efter någon timma for jag och köpte mitt stativ. Senare på kvällen for jag och mamma med ett gäng och grillade och hade roligt, det var riktigt mysigt och kul<3. En riktigt sommarkväll!

Idag är det morsdag så jag tänkte följa med mamma på möte, grattis på morsdag! Hejdå!!

london




(mitt hår idag) hängselkjol -  lake side   vitt linne - Gina  Gul tröja - gina  tights - ?  örhängen -  lake side , skärp - någonstans från london    armband - ?:)

Jag har glömt att säga att mamma har varit i london i 2 veckor och kom hem med en del kläder & smycken till mig :).



Ons, tors & fre



Heej! Först vill jag bara säga att igår så hade jag ingen dator att blogga på så det blev ingen bloggning då.

Nu ska ni få läsa lite sammanfattning på några dagar:

Ons: då fyllde min bror Marcus år och då kidnappade jag, Dennis, Veronica & mamma han och satte vi på ögonbindel på han och körde bil till elven och sedan kom vi med häst och vagn till han och vi åkte vi till en grillplats och åt smöråstårta och han fick öppna presenter. (jag hade tänkt att lägga upp bilder på allt med datorn är slut minne på :/)

Tors: Var jag på media markt och kollade på olika stativ, jag såg ett som jag blev lite intresserad av men jag köpte det inte, jag kanske köper det idag :).

Fre (idag): Sista fredagen på skolan i 6:an idag, egentligen så borde jag vara jätteglad för det men jag kommer ju typ att sakna alla <3. Idag så fick jag också tillbaka So provet, blev jättenöjd nu med :D! Nu ska jag typ fara till strömpilen och sen så kanske jag ska till Media Markt och köpa stativet :). Ses!!

dagens




tröja - Gina    kortbyxor - bikbok   örhängen - Oxford Street   tights - ?


Tjaaa! Just nu sitter jag och lyssnar på ljudbok, jag lyssnar på "om jag kunde drömma". As bra! Idag så fyller min bror år, 20 år! Grattis Marcus!!

Det är jätteroligt att kolla på bloggen och se vad som hände för exakt ett år sedan, kollade nyss och såg att förra året på skolan hade det varit pyssel & grillning på skolan <3.

ritat (a)




Han ser lite småläskig ut men ändå (a)


Hej!! Här ovanför är en bild som jag ritade för någon vecka sedan, han ser lite småläskig ut men blev ändå lite nöjd ♥.

Idag på skolan var det en vanlig tisdag, imorgon är det So prov, är inte så nervös men såklart så hoppas jag att det går bra, och föresten så fick jag veta resultatet på No provet igår, blev jätteglad när jag fick veta det :D. Ses!

presenter mm






på min födelsedag så åt jag förrätt...

...huvudrätt...

... och efterrätt, det var supergott, allt<3.

Här är några av presenterna som jag fick igår.

småsuddig bild men... Jag fick 3 halsband (kunde inte fota det som jag fick från Lovina :/) En klocka, 4 örhängen, 2 armband, en mascara, ett par solglasögon och en blomma<3.

klänning & presentkort<3.

Tennisrack & fjärrutlösare <3.

Kunde tyvärr inte fota ett halsband och så kunde jag inte heller fota en ljusstake som jag fick och en porslinssko. Men här ovanför är en sammanfattning på min födelsedag<3.

Tack så otroligt mycket för alla presenter som jag fått av alla, supertack!!

tonåring :D <3


Hejsvejs! Idag är jag 13 år, yeyyh tonåring! Dagen ska firas med släkten och gó fika och presenter <3. Det ser ut som att det blir fin fint väder ute dag också och det äger♥. Ni kanske får bilder på allt sedan om jag får några bra bilder, och föresten, för ett år sedan hade jag ingen kamera :o! Aja men nu ska jag göra mig i ordning, ses!!

110521

Hej, nu blir det ett snabbt inlägg. Jag hinner nämligen inte skriva så mycket nu för jag ska iväg på något kalas. Och så ska jag till stugan.

Igår så var jag med Klara, vi fotade & skrattade, det var roligt ♥. Ni får kanske bilder på det någon annan gång och jag kanske bloggar mer ikväll som jag hinner, ha en bra dag, ses!!


Ps: imorgon fyller jag år :D : ds

nu är det bortgjort :D!


(gammal bild)

Tjjjaaaa! Idag så gjorde jag No provet, det känns som att det blev ganska bra ändå<3, det känns så otroligt skönt nu då jag har gjort bort det, man är som fri, förutom att det är ett nytt prov nästa vecka, neeee, nu ska jag inte vara negativ (a). Det känns iaf toppen att No provet är gjort nu ♥.

Idag på skolan lånade jag fler ljudböcker, bla "om jag kunde dröma", ska lyssna ikväll tror jag, herråååå!

prov


(suddig mobilbild)

Tjaa! Har pluggat hela dagen sen jag kom hem, eller jag klippte mig förr idag, bara topparna. Men förutom det har jag pluggat hela dagen, jag är sjukt less nu men jag har fortförande inte gjort spanskan. Och så måste jag fortsätta att baka till min födelsedag och så måste jag duscha, ni hör säkert att jag är stressad och inte så glad för att jag inte kan göra nått på så kallat "fritiden". Okej jag har inte så jättemycket läxor men jag gör dom så noggrant för jag vill få bra resultat så att det tar ganska lång tid.

Aja, det finns större problem, men nu ska jag gå, hejdå!!

fika


Orkar inte ta någon annan bild:P.

Tjaa! Igår bloggade jag inte pga läxor & stress. Men idag bloggar jag:D. Igår på skolan så hade hälften av klassen med sig fika som vi bjöd på, det var tiger-kaka, cocosbollar, singoalla, chokladflarn, läsk, vanilj-muffins och bull-längd (vet inte vad det heter). Vi hade med oss dessa saker till spanskan. Det var smaskens :P.

Idag ska jag baka tills min födelsedag som är på söndag<3, men nu ska jag plugga vidare, ses!

(hehe, känner att detta inlägg innehöll hälsosamma saker, not!!)

.......








MIN FAVORIT



Tjaaa! Här ovanför är lite fler bilder från förra veckan.

Idag har jag & pappa typ cyklat och jag har övat till No-provet som är på torsdag, eller jag har bara övat lite. Har också sett lyx-fällan, jag blir så sur när dom är så dåliga på att ta hand om sin ekonomi :P.
Och så har jag jagat bort duvor från våran tomt, hehe, jag fotade de medans de flög så ni kommer nog få se ett par bilder på några duvor (a). Aja men ses!


Flower







Hej hej! Igår så var jag med Klara vi pratade och såg på en kort film:). Idag så ska jag göra något kul har jag bestämt, vet inte riktigt vad än, men nått ska jag roa mig med idag i alla fall♥.

Men vilken av bilderna är finast? Snälla svara för jag vet inte vilken som jag tycker.

fredag den 13:onde = en toppendag


(Någon random bild som jag tog förra året på sommaren)

Hejsan! Idag trots att det är fredag den 13:onde har det varit en toppendag. (jag tror inte på otur på denna dag men..). På skolan hade vi mina favoritämnen, svenska & bild, och när vi slutade för dagen stannade jag, Lovina & Pernilla kvar på skolan. Det började med att vi skulle skriva klart en grej i svenskan och vi ville stanna kvar och göra klart den grejen. Men då vi var klara hade vi superkul. Vi skrattade och "busade" och "lekte". Vi slutade egentligen 12.25 men vi gick hem 15.10. Haha, vi hade iaf kul:D!

Nu ikväll så ska jag mysa med familjen och göra lite småsaker som jag gillar, det blir bra <3. Hejdå!

bloglovin


sööt kusin ♥

Tjaa! Idag har jag skaffat bloglovin, känns bra att inte behöva klicka in på varje blogg varje gång jag vill veta om dom har uppdaterat. Men nu är det problemet borta (a).

Igår så fick jag/min klass veta att vi hade No prov nästa torsdag så därför ska jag plugga i veckan :/. Aa, men ikväll ska jag inte göra så mycket, ses!

sleep walking





Hehe, såhär roar jag mig på fritiden↑.

Idag har jag varit riktigt trött, på skolan så gick jag i sömnen kändes det som, nä men nästan. Är fortförande ganska trött, det blir en tidig kväll för mig ikväll. Har lånat ljudböcker på bibblan idag så att jag ska ligga i sängen och mysa och lyssna♥. Seees!

ica



Yeeyh, den äger ju! Förutom att jag har haft denna låt på hjärnan hela dagen igår och hela dagen idag, blir lite less efter tag (a).

jag är en spion ;)






Yeeyh! Jag är ju världens bästa spion, bilderna är ju värsta skarpa också, känner mig as duktig. Haha! Okej, jag vet att man inte får lägga ut bilder på folk utan att fråga men man ser ju faktiskt inte ansiktet eller nått så det är väll ok.

Aja men idag på skolan så hälsade det på en kille i klassen som kanske ska börja, najs med lite nya i klassen. Sen efter skolan for jag till tandläkaren. Aa, men det var typ min dag, herrååå!


slapp dag (igår)

'

Hahahahahahahahaha! Jag trodde typ att jag var cool. men idag har jag legat i hammocken & läst & solat♥. ÄLSKAR SOMMAREN!!


Och så har jag ätit grillat<3.

Idag har jag typ bara gått omkring och inte gjort så mycket, typ fotat mm. Men det har varit skönt. Ska snart gå och duscha, hejdå

rödakorset


kortbyxor - 125kr bikbok

jumpsuit - 199kr H&M

FÖRE↑
EFTER↓

rödakorset - 70kr


Tjaa! I fredags då jag gick på stan med Sanna så köpte jag dessa saker. Jag gjorde om ett par vanliga jeans till ett par slitna kortbyxor, blev ganska nöjd, förutom att på vissa ställen blev det lite för stora hål (det syns inte på bilden). Men jag blev ändå nöjd♥. Och föresten, jumpsuiten ovanför är min första jumpsuit, yeeyh!

Senare idag så kanske ni får se fler bilder från fotoshooten. Herrråå!

fotoshoot med Sanna<3










Hej! Idag så har jag haft en fotoshoot med Sanna, ni kommer att få fler bilder, ni kommer också att få se bilder på Sanna;).

Imorgon så får ni se bilder från det som jag köpte på stan;).

Igår & idag har jag och Sanna haft riktigt kul<3. Vi har pratat, fotat, bakat, varit ute i regnet och gjort mycket mycket mer saker. Vi har iaf haft kul kan jag säga med ett leende på läpparna♥.

tävling



Jag är med i en tävling:

Tävlingsinlägget: HÄR

Vill vinna: HÄR

Sammarbetspartner: HÄR


Jag valde att ta denna bild för att på våren så ser man ofta solen gå ner & man ser att växter börja växa. Och så är denna bild ovanför ganska "varm" och det är ju våren också<3. Och så gillar jag denna bild, precis som att jag gillar våren♥.

såld!! :D


Yes! Idag har jag sålt denna cykel till en ny lycklig ägare, alldeles nyss för ca 5 minuter sedan fick den nya ägaren nyckeln till den och jag fick 900 riksdaler för den;). Yeeyh, nu ska jag köpa en ny cykel här hos mamma också (a).

Idag har det varit en bra dag, vi hade redovisning i skolan i ämnet NO och vi hade gjort egna planeter som vi redovisade om, jag blev faktiskt riktigt nöjd över min redovisning, jag brukar inte vara  jättenöjd efter en redovisning, eller jag brukar inte vara onöjd men nu kände jag mig nöjd, skönt att få göra det ibland(a).

Då jag kom hem så hade jag köpt en strawberry white och jag satte mig i hammocken och solade♥. Gahh vad skönt det är med sommar, och snart är det inte länge kvar tills imorgon då det blir ännu en toppendag, ha en rolig kväll, ses!

:D


(Sanna)<3

Hello! På fredag ska jag vara med denna tjej som är på bilden<3. Bilden är dock tagen för ett år sedan men konstigt nog hade jag igen nyare bild på hon<3.

Men vi ska iaf ha jätteroligt. Efter skolan far vi till stan och går där ett tag och senare då vi är klar på stan så åker vi hem till mig och gör ording allt och då ska vi ha fotoshoot:D. Och senare på kvällen ska hon sova hos mig;). Det kommer att bli super kul, jag känner det på mig<3. Längaar:D!!

Jepp men nu ska jag gå och umgås med familjen lite:P, hejdå!

spruta :/


Hejsvejs! Idag kom jag till skolan och fick reda på att vi skulle ta spruta idag, det gick bra:). Det kändes bara lite, det har faktiskt inte börjat klia än och hoppas att det inte blir så heller, aja, inte så intressant ämne:P.

Ikväll så for jag och mamma ut på en cykeltur<3. Jag fick låna en cykel av min granne eftersom att jag inte har någon cykel här. Seeees!

kyrkan, Sanna & kinamat


(bild från google)

Hejsvejs!! Jag vill bara säga att igår blev det en riktigt lyckad valborg, som sagt så grillade vi först och det blev supergott, verkligen♥. Och sen for vi till majbrasan och då var det något möte där och sen blev det massa skoj & mys:D.

Idag for jag till kyrkan och där var Julanda, Melicia, Linn & Sanna. Ni tjejer som sjöng var riktigt duktiga;). Efter kyrkan följde Sanna med mig hem och då åt vi kinamat, gott! Sanna for just hem. Denna dag har varit toppen!

Bara så ni vet så ska jag börja skriva lite mer detaljerat än vad jag har gjort tidigare, det är för att det är kul att kolla igenom gammla inlägg och se vad jag gjorde för exakt ett år sedan, jag vet inte om jag kommer att få mindre eller mer läsare men jag kommer att göra det ändå ;). Nu ska jag fara ut och cykla, ha en bra kväll, ses!

RSS 2.0