a tired bear


Tja! Jag känner mig som en trött björn just nu:S. Jag somnade faktiskt på vägen hem i bilen idag(a). Men, snart blir jag nog pigg igen. Har inga planer för kvällen men jag kommer nog att hitta på kul;).

Ps: Har inga bra bilder på mig kvar i datorn, så det skulle inte sitta fel med en fotoshoot någon gång : Ds

slalom<3


(Bild från google)

Tja! Om ca en halvtimma drar jag till slalombacken, blir bra att åka slalom nu, jag har faktiskt inte åkt någonting slalom i vinter:S, men nu blire av:D.

do you want to be a leopard?




För er som älskar leopard mönstret så finns det i mängder av olika former, själv så är jag ett stort fan av leo mönstret, men jag måste erkänna att jag skulle inte vilja klä mig i så mycket leopardmönster som det är på bilderna:P.

Det ser ganska rörigt ut på bilderna, det är för att jag inte la upp dom så snyggt:S, aja, men hoppas ni ser vad det föreställer i alla fall;).

älskar dom upp till 1000♥!






Idag svängde jag och pappa in snabbt på H&M för att kolla om dessa skor var fina, jag hade nämligen bara sett dom på ca 4 meters håll i fredags men jag kom på efteråt att de skorna var faktiskt ganska snygga, dock kom jag inte ihåg hur de såg ut så jag och pappa for in idag och kollade om de var snygga, och till min förvåning så var dom det<333! Och ett till + på skorna var att dom bara kostade 199kr! Toppen! Så självklart fick skorna komma hem till Wilma och användas med ett stort nöje♥. //En toppenglad Wilma♥

some balloons, soap bubbles and a few more things - from we♥it













Hej! Weheartit har så extremt många fina bilder♥. Gå gärna in på den hemsidan och kika lite;).

I förra inlägget så sa jag att ni som gissade rätt vad det står på bilden får en länkning, tyvärr var det bara två som gissade, det gör inget för mig men ni kunde ju ha fått en länkning, men aja, nu kommer bloggarna =

Lovisa
Neda

ser ni vad det står på bilden?





Hej! har haft en bra dag idag, jag har åkt skoter och fikat och lekt med hundar<3. Det är roligt:D!

Om ni ser vad det står på bilden så skriv en kommentar vad det står, inte så svårt att se men iaf. Ni som gissar rätt vinner en länkning i nästa inlägg, ses!

shopping + vofflor = ♥


ring - H&M 50kr

tröja - Monki 100kr

suddig bild :S. Tog med en monkitidning också<3.

tjöja - monki 60 kr

tröja - monki 40 kr!

(bild från google)

Heej! Idag så blev det lite shopping på monki & H&M, och för er som inte visste det så är det "vofflornas dag" idag, så jag och min familj ska äta vofflor idag till middag<3, mums! Ses!!

omg!!


Ååh, känner mig så grymt inspererad av sånnahär skor just nu, min kompis kom för någon dag sedan till skolan med ett par sånnahär skor fast de var med leopardmönster på, så grymt snygga alltså! Imorgon ska jag på stan, får se vad som kommer hem i väskan efter turen på stan... Hehe. Aja, om jag är extra snäll kanske? Haha!

Aja men ska göra något nu (förutom att se Desperate Housewives) (a)=P. Hejdå!

Desperate Housewives


(gammal bild)

Hej! Nu har jag inte bloggat på ett tag men jag har nördat Desperate Housewives så... Idag fick vi sluta en timma tidigare så vi slutade kl 13.00, woho! Aja men nu ska jag kolla bloggar mm. Ses!

18.26


gammal bild, från hösten 2010

Hej! Kom typ nyss hem, har typ ingenting att skriva om så ni får dethär istället:


Förkyldning: Även om förkyldning inte är en sådan "stor" sjukdom
så är det väldigt irriterande när man nyser eller är tät i näsan eller
hostar om vartannat, ingen hitt precis!

Brända popcorn: Fy för brända popcorn, du förväntar dig  varma
och smaskiga poppcorn men när du tar ut påsen ur mikron blir det
inte riktigt som du har tänkt dig:S.                                                        




Juni, Juli Augusti: Det måste vara de bästa månaderna på hela året!
Du är ledig (om du är barn) du kan vara vaken hur länge som helst
på kvällarna och du kan sova hur länge som helst och du kan sola
och bada! Sommaren äger♥!

Ringar: Ett enkelt men as snyggt smycke, många pluspoäng till
den som uppfann ringarna ;)


sommar outfit?


skor - nelly  ring - H&M  linne- monki halsband - Gina tricot  kortbyxor - H&M örhängen - monki  armband - gina  solglasögon - nelly   väska - nelly


Hej hej! Förhoppningsvis springer jag omkring i denna outfit i sommar, älskar linnet och skorna och solglasögonen tillsammans♥. Men extra fint blir det om man slänger till lite accessoarer oxå(L). Ses!

even a small person can become angry





Hehe, gillar bilden♥.

Tja! Idag på skolan åkte vi skridskor. När jag kom hem fick jag riktigt ont i huvdet och mådde lite illa, men jag mådde inte illa länge, det gick över ganska snabbt. Men jag har fortförande ont i huvudet :S. Aja, det får väl bli en slapparkväll ikväll, typ ligga och se på tv och mysa, skönt! Hejdå!

shoes shoes and even more shoes


converse 99kr! (oäkta)

gympaskor 125 kr!


Tja! Idag blev det en snabb tur på coop faktiskt, skulle köpa conversen och gympaskorna bara men så hittade jag ett par mjukisar oxå. Känner mig nöjd med köpen iaf.

Idag var det första dagen på skolan, känner mig en aning trött nu. Aja, men nu ska jag gå och städa ur lådor i mitt rum, hejdå!


OBS: Bilderna är inte tagna med min system!

sammanfattning


Wierd bild

Okej, jag har en förklaring varför jag inte har bloggat, jag har helt enkelt inte haft tid, eller jo, det har jag men jag har inte orkat (a). Men nu drar bloggandet igång igen (hoppas jag)!

Snabb sammanfattning: har varit på läger i några dagar från lör - tis. På onsdagen vilade jag ut mig efter lägret. På torsdagen var jag med Mattizz och Lovina<3. på fredagen for jag till mina kusinerna, jag stannade där tills idag, och nu har Tina följt med mig till umeå. Vi firar pappa som fyller år idag, grattis pappsen♥!

läger äger

hej hej, nu uppdaterar jag bara super snabbt, imorgon drar jag till läger och fara och ha skoj! Jag kommer tillbaka på tisdag, så då bloggar jag säkert. Hejdå!

?


Jag har en fråga: Hur ska jag göra min blogg roligare, har du något tips? 


Snälla hjälp mig, jag behöver hjälp!!

kafé♥


(skarp bild, I know)

Hejsvejs! Idag efter skolan for jag till tandläkaren, efter det for jag och pappa och fikade på ett kafé<3. Mums! Och sedan åkte vi till ur&penn,  ååh, jag hittade ett ursnyggt armband och ett halsband till mig, toppen! (ni får se bilder imorgon, jag har ingen kamera med mig idag). Är nöjd med dagen♥.

RSS 2.0