barnvakt & Melicia
Tjo! Bild från i sommras, saknar sommaren!
Igår var jag ju barnvakt åt två barn, det var riktigt mysigt och trevligt, vi åt middag tillsammans, såg film och sen spelade jag spel med dem. Jag skulle gärna vilja vara barnvakt igen.

Idag har jag varit med Melicia, vi gick ut på en promenad och sen bakade vi och såg lite på tv. Kul kul!
Nu ska jag ta hand om mamma som nyss har opererat sin fot, ses!

för 371 dagar sedan....


....så det ut såhär ute på min gård ↑. Är faktiskt glad att det inte är snö ute nu, känns så kallt :P. Det har ju inte ens snöat en gång än i vinter. Aja nogpratat om snö!

Nu är det lov! Känns väldigt skönt. Första "lov-kvällen" ska jag och min bror och mamma ut och äta på resturang. Resten av lovet får jag se hur det blir, det blir bla att vara barnvakt, spela basket och annat också. Har inte planerat så mycket men det känns faktiskt bra. Ha det bra!

bad updateFotograf - Wilma (jag)

Hej! Förlåt! Förlåt! Förlåt! Jag har inte bloggat på väldigt länge nu, kommer nog inte att bättra mig heller. Men jag har så mycket prov, skola och basket nu så jag hinner inte. Och när jag väl hinner så orkar jag inte, då är jag verkligen jättetrött. Men ni får väl någon bloggning då och då, ni får hålla utkik ;).

Idag har jag levererat lite jultidningar och så sov jag ganska länge <3.
Hare gött!

mycket att göra<3


(gammal bild)

Heej alla! Dålig uppdatering, jag vet! Har så mycket att göra nu efter skolan, ärligt talat hinner jag inte blogga. Eller okej, igår så skulle jag ha hunnit för jag åkte inte på basketen då men jag orkade inte.

Ikväll ska jag iaf fara och kolla på mamma som ska sjunga på en konsert, Lovina ska också följa med <3. Innan vi åker dit så jag gå till en sportaffär och köpa en fräch basketboll (har bara massa fotbollar hemma). Är taggad<3!

ett år har du varit min
Hej hej! Igår och idag har jag varit med denna tjej ↑ . Jag & Sanna har haft det både roligt och mysigt tillsammans ♥. Hon åkte nyss hem.

Nu har jag haft min systemkamera i exakt ett år, köpte den den 8 oktober 2010. Den är en riktig rekommendation till den som vill köpa en kamera. Vet inte vad jag ska göra av resten av dagen men något kul ska jag väl kunna hitta på. Ha en bra lördag!

"Denise rudberg tillsammans"


Heej! Kom nyss hem från en basketträning och nu är jag nyduschad. Ska om en liten stund gå och lägga mig och läsa. Har hittat en superbra bok som jag ligger och läser varje kväll nu (bild ovan). Den boken är en riktig rekommendation, passar både killar och tjejer. Säger bara ett ord: asbra!
Aja, men nu ska jag kolla fb mm, sees!

helger är underbara!


Fotograf - Wilma Berglund    kamera - Nikon D3100

Hej! Nu var det ca en vecka sedan jag bloggade, sorry!! Haft så mycket att göra och på förra helgen så orkade jag helt enkelt inte, hade en väldans lugn helg då. Jag och mamma hade tagit med oss massor av fika och varsin bok och så hade vi åkt till älven och varit där hela dagen. Jag tycker sånt är hur mysigt som helst.
Nu till helgen ska jag vara med Sanna fredag till lördag, det blir säkert också roligt!
Om jag hinner imorgon ska jag också blogga, men vi ses!

RSS 2.0