Generation that creates fashion - del 2

Min dag idag:
1.  08.30 - 14.10 --> vanlig skoldag
2.  14.30 kom hem & gjorde läxa
3.  20.00 "bonde söker fru" (a)

dagens outfit
tröja - monki  jeans - lindex  solglasögon - väldigt gamla  skor - skopunkten  skärp - ?

Hej! Kände att det var ett tag sedan ni fick se dagens outfit så här har ni den, ganska enkel men den funkar. Hade dock inte skorna idag men råkade ha på mig de just då jag fotade.

Detta är ett tidsinställt inlägg så jag vet inte vad jag gör nu, troligtvis sitter jag och äter lunch med ng-gruppen. Ikväll ska jag spela basket. Hare gött!

some nature photos


Fotograf - Wilma Berglund (jag) Kamera - Nikon D3100

Hej, som ni kanske ser har jag en ny header, tror inte att den kommer att vara så länge men någon vecka kanske.

Denna dag har också varit ganska lugn, har gjort lite läxor, läst och för ovlanlighetens skull har jag lagt pussel, haha! Det gör jag aldrig, orkar inte, det låter väldigt långtråkigt, vet. Men idag har jag gjort det, haha!

Anledningen till att helgen har varit så lugn är för att till veckan blire troligtvis sena kvällar och sånt. Men det känns skönt att vara utvilad frör en ny vecka. Ses!

Generation that creates fashion


Fotograf - fjärrutlösare    Modell - Wilma Berglund (jag)  Kamera - nikon d3100

Heej! Dagen har varit ganska lugn, har läst böcker, bakat mint-fudge och bara haft det haft det mysigt hemma.

Sen fick jag stor lust att ha en liten fotoshoot med mig själv så jag tog på mig lite kläder och satte upp stativet och så började jag fota, blev ganska nöjd över slutresultatet ändå, vad tycker ni?
Nu ska ni få fortsätta ha en trevlig lördag!

från det ena till det andra
Fotograf - wilma (jag)  kamera - nikon d3100     (the summer in my ♥)

Tjolahopp! De senaste dagarna har det varit ganska mycket läxor och träningar så jag har inte hunnit med någon bloggning. Men nu då det äntligen är underbara fredag så kan jag äntligen blogga i lugn och ro. Myyys!

Aja idag var det skolfoto, ser ut som en korv på klassfotot, typ står och tittar på något annat, hehe! Ska iaf köpa hem skolkatalogen så jag kan kolla på alla andra (a). Vet ni, nu har jag sålt jultidningar för 8309 kr! Wohho! Ska nog skicka in dem snart.
Har 105 olästa blogginlägg nu som jag ska kika igenomm, ha en bra fredagkväll!

fre, lör, sön, mån & tis


Hej, nu blir det en snabb sammanfattning på de senaste dagarna:

Fredag - när vi slutade var jag med Sanna och senare på kvällen hade jag, mamma och mina brorsor myskväll och åt surströmming. Vi spelade kort och gick ut på kvällspromenad. Riktig fredagsmys!

Lördag - kommer inte ihåg så mycket men jag tror att jag gick på en långpromenad och sen på kvällen åkte jag till några.

Söndag - mysig promenad först och sedan till kryrkan.

Måndag - tandläkaren och sedan basket.

Tisdag (idag) - basket och sen blogga.

Haha, det låter typ som att jag går på promenad hela tiden, men jag älskar att gå på promenad, inte lika kul ensam men jag brukar inte gå ensam. Aja, ses!

roar mig med webben
Heej! Hehe, sitter och roar mig med webben, har väldigt roligt! Ikväll blir det basket, det är lite jobbigt att spela när man typ inte kan nått och dessutom har så mycket träningsverk så jag knappt kan röra mig. Haha, har typ gått omkring på skolan och varje gång jag ska böja mig ner till skåpet så har jag ojat mig. Duktigt! Har varit ganska flum på skolan idag också. Aja men hoppas det iaf går bra på träningen, hare gött!

gött med kladdkaka & träningsverk


Tjooo! Har nyss mumsat i mig lite kladdkaka (Omg, före maten :O!).

Men justdet! Igår spelade jag ju basket, det var lite kul. Men jag kan ju inte så mycket än. Förhoppningsvis så lär jag mig mer med tiden. Har mycket träningsverk nu kan jag säga, hehe!

basket

Heej! På skolan idag & igår slutade jag kl 11.30, as skönt!
Idag så ska jag börja basket, känner mig riktigt nervös, har aldrig gått i basket förut och nu ska jag börja i ett lag. Kl 5 börjar första träningen, NERVÖS! Hoppas att det går bra :P. Ses sen!

two mischievous girls


(bilden är tagen från Melicias blogg, hoppas det var okej)

Hej, nu var det ett tag sedan jag skrev. I fredags åkte jag buss till stugan och sov över där tills på lördag. Senare på kvällen när jag hade kommit hem så kom Melicia hem till mig. Vi har bla bakat & busat lite<3. Det var varit väldans kul.
Imorgon är det skola, är inte alls taggad :/. Herrå!

Föresten, för er som inte vet vem det är på bilden så är det Melicia :).

kl 6

Tjaa! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade. Bilderna är från i sommras då jag var på ett bröllop.

Nu har skolan börjat på riktigt, vanliga lektioner och läxor, okej, det har varit vanligt nu ett tag men...

Kl 6 ska jag träffa Sanna och vi ska typ chilla :) . sees!


kick off

Hej, om någon timma drar jag till norrmjölegården med kyrkan, ska på kick off. Det blir ingen bloggning i helgen pga av det, hejrå!

coola iphoneskal
Hello! Råkade klicka in mig på en hemsida där dom sålde iphoneskal och jag var bara tvungen att kolla på alla coola som fanns där. Av alla iphoneskal som var där så tyckte jag att de 10 ovan var snyggast. Om jag hade en iphone skulle jag köpa mig den med kassetbandet, grymt udda och cool!

Aja idag har det iaf bara varit en vanlig dag, vi gick till tre men det var inte så jobbigt, i helgen blir det kick off med kyrkan, herrå!

RSS 2.0