underbar kick!







Hej hejsan! Ni förstår nog vad jag gjort idag, om inte, kolla in bilderna ovan. En riktig kick kan jag säga, helt underbart! Ni som inte har provat detta rekomenderar jag starkt att prova, var lite nervös innan men när man väl åker är det fantastiskt! Som sagt, värt att prova ;).

en dag som är toppen









Tjaa! Bilderna berättar en del av vad jag gjort idag. Helt underbar dag! Nu ska jag dra och kolla på några vilda ugglor typ, ska fota dem och om jag får någon bra bild så ska ni få se;). Herrrå!

det man brukar göra <3


(ganska GAMMAL bild på stugan)

Hej. Är i stugan nu och gör saker man brukar göra i stugor -  bada, grilla, läsa och mysa.

Hare gött!

skellefteå bilder



Miranda hoppar :P <3.

min snygga resväska

Farfar ska läsa för Miranda.

Emmy rockar rockring <3



Miranda också :).

och jag med :P. Hehe, jag rockade i 13 min & 29 sek, nördvarning!!! <3

Fikaaaa<3.





Miranda, Johan & Emmy :).

Tjaa! Lite bilder sen förra veckan ↑.

Har varit på stan och försökt hitta lite presenter till Tina, mamma och Malin P. Hittade inte allt jag behövde, kan bero på att jag inte var så jättetaggad på att shoppa när man är sjuk :S.
Aa, justdet, då jag satt och åt mjukglass på stan såg jag Rabih (stavning?) sitta ett bord brevid mig, han satt med sin familj typ eller nått? Aja, typ kul. Men ses!

home again


örhängen 25 kr - gina (rea!!)

tröja 99 kr - bikBok

örhängen 35 kr - ur&penn

bikiniöverdel 149 kr - nån sport affär

tröja 149 kr - BikBok

Hejsan! Det känns som att jag har massor att berätta om, vet inte var jag ska börja. Ni kommer att få lite bilder troligtvis från veckan som varit, har egentligen inte SÅ mycket att berätta men lite bilder ska ni iaf få se.

Ovanför ser ni de plaggen & smyckena som jag handlade in när jag var på stan med Emmy för ca en vecka sedan.

Som ni kanske förstår så kom jag hem igår från Skellefteå, så dagen idag har spenderats i hamocken och lyssnat på ljudbok och bara haft det skönt. Har blivit lite sjuk också, hoppas mer än gärna att jag ska bli frisk så snart som möjligt. Hare gött!!

stan, chillat och dåligt väder


(bild från weheartit)

Hej, asså jag har typ inte bloggat på jättemånga dagar, jag har inte haft tid, sorry! Jag har varit med Emmy (är med henne fortförande<3) och vi har varit på stan, chillat, vi tänkte bada men det var för kallt och så har vi gjort en massa mer saker. Har typ inte fotat något så har typ ingen bild på nått (a).

Gaah! Det regnar ju typ bara, vill sola och bada och göra sånna saker!! Ska gå och vara lite social nu, ses!

Emmmmy


(Emmy↑)

TjaTjaa! Imorgon åker jag till Skellefteå  och stannar där i en vecka, ska roa mig i Emmys sällskap<3. Får se hur mycket bloggning det blir då, ska försöka klämma in nått inlägg iaf. sEEEs!

grillning med familjen







Hej hej! Dagen har varit slapp, har lånat ännu en till twilightljudbok, den tredje, de andra 2 ljudböckerna är ca 28 timmar sammanlagt, och det har jag lyssnat på (a).

Nu på kvällen har jag & min familj grillat en massa gott, fotade tyvärr bara köttet men det var en massa extra gott också <3. Till efterrätt blev det maräng-choklad-grädde-jordgubbstårta, asgod! Aa, men ha en bra kväll, hejdåå!

wehiii


(från we♥it)

Ååh, tyckte bilden var så fin så jag kunde inte motstå att lägga ut den,passade bra eftersom jag inte har någon passande bild till inlägget.

Jaja, idag har jag iaf firat en tjej som heter Judith som tog studenten idag, trevligt trevligt!

snakker


Fotograf - Wilma Berglund  Kamera: Nikon d3100    redigerarprogram: PhotoScape

Tjaa! Har varit med Sanna idag, vi har pratat, sett en älg (!) och skrattat, myyyssiigt! Hon for hem för typ en kvart sedan, sees!

SOMETHING NICE



Tjenare! Ska vara med SannA idag, herrååÅ!

nörd!!! (a)


(från weheartit)

Hej! Tyckte bilden var så söt så jag var tvungen att visa den.

Denna dag har jag lyssnat på ljudbok ca 5 timmar tror jag, va!?! Nä, ofta 5 timmar det är ju galet! Jag vet inte exakt men ungefär, kanske lite mindre, eller mer? Okej, nu tror ni säkert att jag bara sitter och gör sånt på dagarna men det är inte sant, som mitt försvar så gör jag saker samtidigt medans jag lyssnar så tiden försvinner inte. Och den är ju bra så (a) :). Och jag brukar verkligen inte göra sånt här på dagarna, behövde en slapp dag kanske?

Aja, imorgon ska jag göra massa tror jag.

vad hände? :)



Hej! När jag gick in på blogg.se för att blogga mm så kollade jag statistiken som vanligt och förväntade mig ett dåligt resultat, men blev glad. Hade gått upp en del. Är det för att det inte var så himla varmt idag eller? Vet inte men kul att se iaf :).

Var på kyrkan idag och så åt jag med familjen hos morfar, ska fortsätta se desperate housewives nu, ses!

helt underbart!


(asgammal bild)

Tja alla snyggisar! Dagen har varit helt otroligt fantastisk, jag har solat, badat en massa, ätit gott, skrattat, läst tidningar och haft en riktig sommardag, bästa dagen på länge! Badade i älven och det var varmt och skönt, eller? Jopp, det är sant, lite kallt till en början men sen blev det toppen!

årets första dopp...


(bild från google)

...skedde idag i umeälven. Känns skönt att ha "gjort bort" det. Kollade när jag badade för första gången förra året och det var den 24:de juni, så jag är 14 dagar tidigare i år, alltså 2 veckor tidigare och då var jag ändå i Skåne :o! Är stolt!

homemade strawberry ice cream




Såhär blev resultatet av min & Saras hemmagjorda glass :)

färg färg färg!!!!


Tjaa alla sötisar! Hade ingen passande bild så fick bli en ur ett fotoalbum bara. Känner att solen är as härlig idag, har legat nästan hela dagen i solen och njutit, tror faktiskt att jag har fått en aning färg på mig.

Senare idag så ska jag göra egen glass i en glassmaskin, I hope it will be good!

snabbt byte


Hej,  ville byta header nu snabbt för jag behöver den bilden till en annan sak, ni får veta vad det är då den saken är klar. (kommer inte ha denna header länge pga av jag redan är less på den)

Ps: om ni inte ser bilden ovanför som header gör detta: högerklicka och sedan trycker du på uppdatera. Då fixar sig det ;)


ny header


Hej, okej, det har jag haft i ett par dagar nu men värt att skriva det iaf :). Faktiskt så var jag så duktig att jag lyckades lägga upp den helt själv på bloggen så nu kan jag det, okej lite hjälp fick jag av Marcus & Veronica. Haha, men nu kan jag det. Men om någon vet hur man gör den större får ni jättegärna hjälpa mig med det :). Kraaaam!

ps: kämpar som en galning för att bli lite brunare men det verkar inte funka, men skönt äre: ds

:D



på riktigt






(såhär såg jag ut på skolavslutningen)

Hej! Dagen har spenderats på skolavslutning, moppeåktning, solning och massa njutning av sommarlovet. Sitter i kortbyxor och ett slappt linne nu, gahh!! Nu äre verkligen sommar!!


;)

Sitter och lyssnar på ljudbok nu, ska till stugan snart, ses!

Ps: imorgon skolavslutning<3!!! : ds

the reader











Hejsan! Idag är vädret var på topp och blåste så passade jag på att fota lite, ni ser några av resultaten ovan.
Har fått igång fjärrutlösaren nu och den funkar perfekt så nu blir det lättare att få bra bilder. Råkade avslöja fjärrutlösaren på vissa bilder men ni får ignorera de bilderna (a).

behöver din hjälp


Hejsvejs! Själv tycker jag att jag bloggar astråkiga inlägg, och det märks på statistiken att ni också tycker det. De få som kollar på min blogg kollar nog för att ni känner mig eller nått sånt.

Så nu frågar jag er, vad vill ni läsa om och vad tycker ni är intressant? Vill ni läsa hiss&diss eller vill ni läsa och kolla på olika stilar och snygga kläder eller vill ni se bilder eller fler outfits? Snälla säg för ni bestämmer till ca 50%, så kom med olika förslag om vad du vill läsa om. Det finns inga rätt och fel, kom med helt random förslag det är bara skoj och ni kanske, troligtvis får läsa om det;). Nu får ni chansen att hjälpa mig, jag behöver din hjälp! Kram

toppenrea



byxa - gina 49 kr!!! OMG!

Tröja - gina 49 kr!! OMG!  (den är mycket finare irl)


hippieband - H&M 30 kr <3.

Efterlängtat ugglehalsband - ur & penn 49 kr! Omg!!

Som ni ser har jag varit på stan och fyndat idag, älskar halsbandet supermycket, som jag gör med de andra sakerna också. Har länge velat ha ett ugglehalsband och nu har jag det<3.
Ha en bra kväll!

vill ha en ny... :/


Hej! Gaah, jag vill ha en ny header, någon som vill hjälpa mig? Den jag har nu ser så korvig ut :/.
Aja om någon vill hjälpa är det bara och kontakta mig :D.
Ikväll har jag inga planer, får se vad som händer, herrrrå!

clean school


Tjaa! Nu är sista skoldagen gjord, på skolan var det städning. Nu är det helg, eller sommarlov om man inte räknar med på måndag då det är skolavslutning :).

RSS 2.0