veckans hiss/veckans diss



kladdig handtag: kladdiga handtag är verkligen ingen hitt,
man vill bara öppna dörren och gå in men så blir man kletig och
det blir bara jobbigt, det borde finnas en lag på att alla handtag
borde vara rena (a).

utpekad: på någon lektion och man har suttit i sina egna tankar
medans läraren har undervisat och sen så ställer läraren en fråga
till dig och du har ingen aning, snacka om att bli avslöjad (a).


Fredag: Det måste vara universums bästa dag någonsin!
Du har hela helgen framför dig och kan hitta på roliga saker.
I mitt fall så har jag dom bästa ämnena som jag vet på fredagar
också♥.

Överaskningar: Det behöver inte vara något stort, bara en
enkel sak som att någon har bakat bullar till en eller gjort
en liten fest för en. Någon sak som man inte väntar sig,
det är något som jag i alla fall blir riktigt glad över!!

/wilma

en fråga kräver ett svar;)




frida om socker söta sommarklänningar:
tröjan i mitten högst upp, vart kommer den ifrån?:D
jättefin blogg föresten!:)


svar: den kommer direkt från H&M´s hemmsida, kul att du undrar föresten;).

everything will be fine


(en toppen bra skylt som jag såg för någon månad sedan)

Hehe, själv så tycker jag att det var ett fint budskap på skylten♥.Lite så här onödig fast ändå bra. Visst var det lite kul skylt ändå?

Idag är det måndag, känns lite sådär att börja om på en ny vecka igen efter att ha haft elevensvalveckan. Men även denna dag har gått bra (trots att det är måndag, hehe (a)). Aja, men det blir säkert ett till inlägg senare idag, hejdå!

a little pig in my hand







Denna lilla söta sak fick jag av pappa för någon dag sedan, det är nämligen ett mobilsmycke♥.

Hejsan! dagen har spenderats hos mormor med gó fika och gó mat<3. Nice. Ska se solsidan nu på tv4play om det funkar, ska sova sen, är riktigt trött! Aja, men ha en trevlig kväll så ses vi senare, hejdå!




öppethus


Tja!! Idag har det varit öppethus på skolan, jag har glömt att berätta det för er. Men det är en dag i alla fall som min skola visar upp saker som man har gjort, för föräldrar, syskon, kompisar, kusiner, grannar mm.

Har också städat idag, nice (not). Imorgon drar jag till skellefteå och ska hälsa på en av mina kusiner, nämligen Lovisa (sorry Tina & Emmy). Ska fara dit för att fira min mormor som fyller år, grattis i förskott föresten mommo♥! Jaja, men see you later!

socker söta sommarklänningar




"det har varit riktigt kul"


(jag har typ ingen annan bra bild)

Hej hej! Idag på skolan så målade jag en tavla i akrylfärg tror jag att det hette.

Ååh, veckan har gått så snabbt. Snart är det slut med elvensvalveckan, jag vill inte det! Det har varit så kul att greja med grejer som är roligt (a).

Aja, men imorgon är det fredag och det finns inget jag kan göra åt det :S.
Haha, aja, men ikväll ska jag  nog se ana gina show, hare gött!

vad ska jag göra?! :P


(gammal bild, Jag var OSERIÖS på bilden bara så ni vet)

HEJ HEJ! Nyss, innan jag hade ätit middag så var jag riktigt sugen på kladdkaka men nu efter middagen så är jag inte sugen alls. Jag ville ju ha något att göra, men det är inge kul att baka om man inte är sugen på det (visst har jag STORA problem!?!)

till middag blir det=


Hamburgare!! Just nu är jag grymt sugen på middagen som snart är klar, det blir smaskens!

Idag har jag mest redigerat bilder på skolan, lite smått trist efter några timmar, särskilt då man inte blir helt nöjd efteråt heller... Eller, dom blev hyfsade bilderna, ni kommer nog att få se dom någon gång om någon vecka tror jag.

Imorgon på skolan ska jag göra en systemkamera i lera tor jag, i normal stolek, det blir nog kul, skönt att få komma ifrån datorn någon timma iaf (a). Aja men jag bloggar mera sedan, ses!

söt outfit till våren


Själv så har jag börjat gilla så många söta blusar på den senaste tiden, det är ju hur gulligt som helst! Som den här blusen ovanför, lovely!

verkligen jättekul!




Dagens: allt från - HM, dom flesta ringarna också tror jag. Halsband - ur&penn


Helloo! Helt underbar dag på skolan idag, verkligen superkul! Idag har jag fått göra nästan allt som mitt hjärta brinner för och det jag vill göra när jag blir stor och skaffar jobb. Nämligen fota och måla, det är så jättekul för det finns inga rätt eller fel, och det är något jag verkligen gillar! Jag längtar redan tills imorgon då jag får fortsätta med mitt projekt♥.

bilder

1. oredigerad


2. redigerad

(det gick inte att få den större)

3. OREDIGERAD


4. redigerad

lite överredigerad, men men...

5. oredigerad


6. redigerad

SNÄLLA, KOMMENTERA VILKEN BILD DU TYCKER MEST OM.

17.47


Tja! Idag har jag åkt skoter(L), super kul! Och nu är jag nyduschad och fräsch♥.

Åhh längtar som en galning tills imorgon, det kommer att bli så nice, jag kommer nog inte vilja gå hem efter skolan imorgon (det är inte ofta jag känner så)!

Ikväll så ska jag nog bara slappa tror jag, se solsidan och chilla. Kanske bio, men jag vet inte om jag orkar (a).

привіт


привіт! (betyder hejsan på ukraniska?). Jag har ingenting att skriva om nu men jag ville ändå gjöra ett inlägg, men nu har jag gjord det, så hejdå.  (roligt inlägg? NOT!)

vilken bild gillar du mest?






vilken av bilderna gillar du mest?

play guitar


fotograf - självutlösare   Modell - Wilmis (jag)  Kamera - Nikon D3100

Helloo! Det har varit lite mycket med sånna här "fotograf ...... Modell.... kamera ...." nu på dom senaste dagarna (fattar ni vad jag menar?) . Det har blivit så för att det är kul att blogga så och därför har det blivit så, bara så ni vet. Ville bara säga det, hejdå!

Winter pictures from today (picture bomb)




















Fotograf - Wilma (jag)   kamera - Nikon D3100 Bild - oredigerad

Idag tog jag tag i kameran och gick ut i solen och började fota, själv så blev jag faktiskt lite nöjd över slutresultatet.

Senare på dagen idag så for jag, pappa och Sara till möbelaffärer och kollade på nya saker till mitt rum. Vi kom hem med en ny fin tavla till mig och en ny skrivbordslampa, det blir bra att få göra om mitt rum så att det blir myyssigt! Hejdå!

when you smile...




Hej hej alla som läser denna blogg just nu. Det är inte så ofta som jag lägger ut bilder på då JAG ler känns det som, så jag tyckte att det var på tiden nu! Jag har inte så mycket mer att skriva om, så hejdå!

some odds and ends


ny hudkräm - 32 kr. Detta är riktigt nödvändigt till mina torra händer!!

ny tröja - H&M 3o kr! Värsta fyndet alltså! (L)

ÄLSKAR denna tröja(L)!  80 - H&M

Hejsan<3! Som ni ser här ovanför så blev det lite snabb shopping. Jag gick bara till H&M men där fanns det riktigt bra grejer<3. Fast hudkrämen kommer från willy´s men det gills inte (a).

Imorgon ska Pernilla nog komma till mig, det blir kul, det är första gången hon hos mig :o! Då ska vi nog göra roliga saker, ses!!

bubbel gum



hehe, jag började faktiskt gilla den här bilden lite grann (a). vad tycker ni?

18.26


random bild, jag vet!

Hej hej alla sötisar! Har just tagit en del foton som jag kanske ska lägga ut ikväll, nu ska jag kolla bloggar mm, ikväll så ska jag nog se ana gina show (värt att se). ses!

me






modell - jag (Wilma)   fotograf - självutlösare  Kamera - Nikon D3100

SNÄLLA KOMMENTERA VILEN BILD GILLAR DU MEST?

Hårda bilder/mjuka bilder?




Modell - Jag (wilma) fotograf - självutlösare kamera - nikon d3100

Jag förstår inte varför men då jag ska fota människor så blir det altid typ emo bilder, jag vet inte hur jag ska göra för att få bort det mörka och dystra i bilderna. Självklart är det ju redigeringen som gör att det blir dystra bilder men ändå! Jag gillar egentligen mer snälla och mjuka bilder, om ni fattar vad jag menar. Men det är svårare att få dom så...


Tina ska snart ringa :D


kofta - carlings

hehe, mössa - carlings

halsduk - carlings

byxor - carlings

tröja - carlings

(bilderna är sedan när jag senast var på stan)

Hej hej! Inte världens bästa kvalla på bilderna men jag orkade inte vara "duktigt". Jag vet inte om jag har berättat att min skola ska ha elevensval vecka nästa vecka, men nu har jag sagt det i alla fall. Jag tror att jag har sagt det förut, men,,, Aja men whatever!

Snart ska Tina ringa och jag ska berätta en sak som både är as bra men samtidigt är lite jobbigt och svårt, tyvärr får jag inte säga det till er. Ni undrar säkert vad det är men jag tror ingen som läser min blogg just nu kommer att få veta det, eller jo, vissa, kanske om ett tag... Bara kanske. Ååh vad jag svamlar, ses, hejdå!

today´s


hehe, min min :p

Linne - H&M Kofta - carlings tights - H&M halsband - från israel jeansshorts - hemmagjorda (jag hade ringar också men jag tog av dom av någon anledning)

Hej hej! Egentligen så var det inte tänk att jag skulle ha två sycken outfits på raken men nu fick det blir så. Jag skriver mera sedan. Hejdå!


dagens outfit




Tröja - carlings kofta - vero moda byxor - carlings sjal - ? eller det är mammas

Hej hej! Bilderna som är ovanför är dagens outfit, faktiskt första gången jag visade min outfit på bloggen, eller jag gjorde det en gång i somras men det gills inte (a). Tror att ni får se den imorgon också,

Jag satt nyss och såg på "halv åtta hos mig" , det är riktigt bra, för er som inte sett det någon gång så är det ännu ett tips till er. Have a nice evening!

imorgon får ni nog se dom...



Hola! Idag hade jag tänk att lägga ut bilder på det jag hade köpt i fredags idag men jag råkade glömma mina kläder på skolan (vi hade gympa sista lektionen). Så då kan jag inte ta kort på dom idag, tyvärr! Men imorgon får ni nog se dom.

Idag har jag också tänkt att göra ett ovanligt inlägg, nämligen visa dagens outfit, eftersom vissa vill det, hehe Tina, du behöver inte känna dig utpekad (a). Men om det blir så får ni se dom bilderna ikväll, ses!

läs all text, det är värt det↓


först vill jag bara säga förlåt för mitt "icke bloggade", jag har inte haft lust och tid till det, men nu ska jag försöka bloggar varje dag iaf och om ni har riktigt tur så börjar jag blogga ika ofta som jag gjorde tidigare i veckan, närmare bestämt ca 4 gånger per dag, men jag vet inte riktigt, bara kanske.

Glad alla hjärtans dag! Idag är det alla hjärtans dag för er som inte visste det. För mig har det varigt en ovanligt bra måndag. På skolan så hade vi en sorts lek hela dagen, den gick till såhär: alla tjejer fick varsitt hjärta med sitt eget namn på, och sen så skulle killarna föröka att få tjejerna att prata med dom, och om kilarna då lyckades att få en tjej att prata med dom så fick dom hjärtat av tjejen som dom lyckades prata med. Så leken gick liksom ut på att man skule dissa killarna (a).

Jag förlorade mitt hjärta genom att en killa sa: Wilma du pratade. Och jag bah: skakade på huvudet. Och han bah: jo, det gjorde du visst! Jag bah: nä, det gjorde jag inte alls!  Och då förlorade jag mitt hjärta, jag ville ju dissa dom hela dagen! Haha, aja, men det var kul, ses!↓

"anslutningen avbröts"


Hej hej! Sorry för att jag inte har bloggat tidigare idag men jag har inte haft tid!

Aja men idag har jag och mamma har gått på stan idag (ni får se bilder sen). Nu ska jag se let´s dance. ses!
Aaa just det, nu kom jag på vad det var jag skulle säga, jag skulle säga att jag hade tänkt lägga in bilderna som jag skrev om igår, jag tänkte lägga ut dom nu, men jag hade redigerat dom och så och sen så funkar det inte  det stog "anslutningen avbröts" jag  prövade ca 10 gånger om och om igen med det funkade inte, så, jag kunde inte göra så mycket...:/

nu har jag hadlat till mamma, som ligger hemma och är sjuk


ja, rubriken säger det mästa. Jag for iväg och hanlade lite småsaker som behövdes hemma i kylen till min magsjuka mamma, i feel good!

Ikväll har jag också pysslat med lite andra olika saker, nämligen tagit kort (sååå ovanligt, eller hur?! Not!), haha, aja ni får se bilderna någon annan dag, det är sånnahär "pinsamma" bilder på mig, ni får se dem någon annan dag då jag har redigerat dom. Ha en bra kväll!

wierd redigering


(jag gjorde bara en lite wierd redigering)

Hola! Yeoo! Imorgon är det fredag, bästa dagen ever! Jag ska inte göra något speciellt men fredag är alltid bästa dagen, hehe, enligt mig. Ska fortsätta med någon läxa nu, see you later.

jag ska inte bli smittad..!


En söt bild på min vän Lovina<3

Hej, just  nu sitter jag bland högar med läxor och böcker, eller nä, det gör jag inte, men det känns som det (a). Idag så fick mamma magsjuka, jag tror inte att jag blir smittad och det tänker jag inte bli heller, sådetså!

Jag vet att det jag ska skriva nu inte är det roligaste att läsa om men jag måsta ändå fråga: för 2 dagar sedan hade jag faktiskt en hyfsat bra statistik (enligt mig då) men då igår så sjönk det helt otroligt mycket, kan någon svara på vad ni tror att det har för orsak? Varför just sådär plötsligt? I need help!

skiing


Hejsan, ikväll tog jag och mamma tag i skidorna och gav oss ut i eldjurspåret (stavning?) och började åka skidor. Vi åkte bara ett varv men ett varv är bättre än inget varv i alla fall! Nu ska jag dra mig till kojs och kanske läsa lite. ses!

i´m happy!


hej hej alla sötisar! Ni har säkert märkt att jag gör typ ett nytt collage varje dag, men det har jag en väldigt enkel förklaring till: det är för att jag tycker att det är sååå kul att göra collge med olika kläder, om du inte har gjort det någon gång så är det god tid nu och prova det!

Jag tycker koftan var riktigt söt, som jag brukar säga så skulle jag inte ha något emot att ha den i min garderob, eller nä, jag vill ju inte ha den i min garderob, jag vill ju ha den på mig, haha!

halva klassen...


bild från we♥it

Idag på skolan så var bara halva klassen på skolan, okej, jag "erkänner" vår klass är det bara nio stycken i så det kanske inte är så myket, eller jo, det är visst mycket. Tänk dig att halva din klass är sjuk! Haha, men jag måste faktiskt säga att det var ovanligt lugnt på lektionerna (a).

Det känns som om jag förlorar jättemånga läsare pga av att jag bara har bilder från we♥it men håll ut, det kommer bara att vara idag. Imorgon kommer bilder som är tagna av mig istället, det blir mer äkta. Ses!

we♥it


bild från we♥it

Hello! idag så får ni tyvärr inga bilder som jag har tagit själv idag pga att min dator med alla bilder är hos pappa idag för att jag glömde att ta med den hit. Men ni får bilder från we♥it istället, för ni kommer att få någon bild i alla fall;).

Aja men jag kom nyss hem från en sparktur som var härlig kan jag säga. Jag sparkade till biblioteket, jag vill ut för jag vill inte bli sjuk, om man är ute mycket så blir man friskare, ååh jag låter som typ en no lärare, usch! (jag menar inget illa med ni som är No lärare). Aja men bloggar mer om en stund, see you!!

njut av livet




Tjenare! Nu har jag bestämt mig för att jag ska blogga roligare, jag ska försöka blogga mer intressant och om roligare saker, så nu har jag en fråga till er läsare som jag vet att jag har ställt 10 000 gånger tidigare och frågan lyder såhär: Vad vill ni läsa om i min blogg? Vad tycker du är intressant att läsa om?

collage


Jag orkar inte skriva något mycket nu så jag slänger bara in denhär outfitten så får den tala för sig själv.

different colors in the sky




Hejsan, här ovanför är bilderna på himlen siom jag lovade att visa, dom blev inte riktigt så bra som jag hade väntat mig. Om ni undrar varför jag har 4 stycken bilder som är som ett collage är det för att 2 av dom bilderna hade jag redigat för mycket så det gick inte att lägga ut dem på bloggen men jag ville så gärna det så då gjorde jag sådär och då fungerade det. Dom andra 2 la jag bara in där för att ha något där.

shoot Heaven




Hej! Här ovanför är det en bild på Tina, min kusin.
Jag kom nyss hem till sävar, och så fort jag kom innanför dörren så tog jag av mig ytterkläderna och gick ut igen, ni tänker bah: öö, intressant? Men i alla fall så greppade jag kameran i högra och vänstra handen och började fota himlen, den var jättefin<3! Ni kan nog få se bilder ikväll. ses!

viktigt↓


Hej hej! det här är ett tidsinställt inlägg så jag vet inte riktigt vad jag gör nu, jag kanske pluggar på skolan jag kanske skarattar, jag vet inte, men något gör jag i alla fall. Jag tänkte bara säga det att jag fick någon grej på bloggen som sa att jag inte kommer att kunna blogga inom en liten "stund" jag vet inte om dom menar en timma eller en dag därför skriver jag detta inlägg så ni vet vad som är felet om jag inte bloggar något mer idag. Men troligtvis går det nog, så kolla gärna ändå. Men om jag inte bloggar vet ni varför;). ha en bra dag<3!

"varma" och "snälla" bilder på något sätt






Fotograf: Wilma kamera: Nikon d3100   Bild: oredigerade

Jag älskar sådana bilder som är ovanför, dom är som "varma"  och "snälla" på något sätt.
Men jag måste säga en sak: Ingen får kopiera bilder från min blogg om ni inte frågar först, fast om det är mina kompisar så är det en annan sak. Ni som känner mig får kopiera bilder från min blogg men inte ni som inte känner mig, det är strängt förbjudet. Det är mina bilder som jag tar själv och, ja ni fattar... Kom ihåg, förbjudet enligt mig!

jag har bakat en kladdig kaka


(bild från google)

Nu har jag bakat kladdkaka, ååh, vad smaskigt! Just nu är den i ugnen så jag sitter och smaskar på smeten just nu (a). Hehe, den är ju typ godare smeten än själva kladdkakan, haha! Vad tycker du? Visst är den det?

lipstick


fotograf: självutlösare     kamera: nikon d3100   modell:Wilma (jag)

Hej hej! Jag älskar min statistik nu, jag blev så glad då jag kollade på statistiken för en timma sedan, jag förväntade mig värsta dåliga statistiken och så tänkte jag bah: aja, men ska jag "våga" att kolla på statistiken nu, jag har säkert jättelite, men till min förvåning så var det hyfsat bra ändå, i´m ♥ that! Fast som ni kanske fattar så är jag ju inte så van vid "bra" statistik så om ni fick veta skulle ni tänka bah: ööö, det är ju inge bra?! Aja men blogfgar mer om en stund.

gosedjur, sedan en tid tillbaka


Hej hej, jag hittade detta söta gosedjur i garaget igår, det påminde mig om då jag var sex år och och att jag älskade denna leopard under en tid. Det var lite kul att se det igen♥.

Idag efter skolan så for jag och pappa till cyberphoto för att kolla varför min kamera inte fokuserade på rätt sätt, men som tur var så var det bara jag som hade mixtrat med lite inställningarna, jag glömmer jämt att ställa tillbaka alla intsällningar som blir dåliga igen. ses!

heaven in my heart


Snart ska jag se solsidan, eller om en och en halvtimma. Jag pratar med Tina fortförande i telefonen, fast vi tog en liten paos vid middagstid, ses!

a neat gray linen


ÅÅhh, jag blev helt förälskad i linnet, jag vill ha! Om det finns i butiken då jag är och shoppar nästa gång kan du vara säker på att det kommer hamna i min garderob så fort som möjligt!

talking to Tina


Hej hej, nu sitter jag snackar med denna tjej som är på bilden. Vi har snackat i ca 2 timmar nu, ni som inte vet så är hon min kusin klicka >HÄR< för att komma till hennes blogg. (bilden är från hennes blogg)

13.22








Hej hej, kollektionen är från H&M, den var så gott som klar när jag såg den där.



kladdkaka!

Just nu är jag riktigt sugen på...

...en krämig och chokladig kladdkaka! Jag kanske bakar en senare idag. Mums!


winter, after all, quite beautiful




Hej! Jag vakna nästan nyss och jag kände att jag börjar bli frisk snart, det känns helt underbart! Idag så har jag några planer i hjärnan om vad jag ska göra idag men de är inte säkert att dom har öppet, ni undrar säkert om vad jag snackar om nu och det jag snackar om är att jag vill fara till en möbelaffär och kolla på nya möbler åt mitt rum:D. Hoppas dom har öppet!

110205


Tja! Jag har just suttit och sett solsidan från förra året, riktigt bra alltså. Ni som inte har sett solsidan gör det! Dom är helt bäst!
Idag har jag bloggat fem gånger tror jag med dethär inlägget, duktigt!

kilklack


Nu på den senaste tiden har jag börjat bli helt galen i kilklackar, det är ju hur snyggt som helst! Jag har inga egna än men ska förhoppningsvis investera några. Av skorna här ovanför vill jag nog helst ha nr 1 eller nr 3.
Viklen skulle du vilja ha om du fick ett par?

I have nothing to do


Bilden är tagen för några veckor sedan.

Hej, idag har jag inte gjort någonting, jag är seriös. Dels för att jag är lite sjuk och dels för att jag inte kan komma på något att göra föutom att vara med någon men jag är ju sjuk som sagt så det går inte. Och jag orkar inte bara sitta och se på film heller för det är jag för frisk för, jag tror ni fattar att det är drygt! Men om många är inne på msn så är det jättebra (gå in på msn NU!), haha, ses!

två av mina favorit bilder som jag har tagit




Om jag får säga det själv så är jag grymt nöjd med dom här 2 bilderna♥. Nice!

Vilken av bilderna tycker du är finast?

Hur ska jag göra min blogg roligare att läsa?

oredigerad:


redigerad:

Tjenare! Jag har en liten fråga, vad vill ni läsare läsa om? Jag vill ju så gärna skriva om något intressant som gör så att mer folk vill klicka på min blogg och läsa vartenda ord, hur ska jag göra? Hjälp mig!

fredagsmys♥!


Såhär ska min fredagskväll spenderas, urmysigt alltså! känns som om en sådan här kväll är riktigt nödvändig! Ha en mysig kväll, hejdå!♥

jag har varit med...


...Lovina efter skolan. Vi båda var sjuka så vi låg bara och såg på film medans jag var där, men det var kul<3! Ååh, jag har inte nämnt det förut i veckan men jag är sjuk, jag orkar inte, jag nyser hela tiden och är tät i näsan och förut i veckan hade jag ont i halsen och hosatde hela tiden, drygt! Bloggar mer ikväll.

OREDIGERAD/REDIGERAD

1.OREDIGERAD:


2.REDIGERAD:


3.OREDIGERAD:


4.REDIGERAD:


5.OREDIGERAD:

6.REDIGERAD:


VILKEN AV BILDERNA GILLAR DU MEST? kOMMENTERA VAD DU TYCKER.

H&M & gina


Här ovanför är ett litet collage på lite vårkläder som inte skulle sitta fel till våren. Det är ganska mycket accessoarer men jag tycker det bara är as snyggt!

Varför?!


Haha,jag tog bara en lite random bild på några tacochips

Hej, ni vet ju att jag har blivit avstulen 4oo kr på skolan, eller hur? Och idag så har någon rotat i min jackficka, inte kul! Jag vet det pga av att jag har typ tvångstanke att ALTID stänga alla mina fickor var jag än är och även om jag inte har något i fickan, jag vet inte varför men så är det i alla fall, och när jag skulle hämta en grej i min ficka så var den öppen. Och idag har någon rotat i fickan, även om jag inte blev av med något så känns det ändå obehagligt att någon är i mina fickor och kollar! (som ni kanske förstår)

fortsätt gärna..


Jag har redan lagt ut denna bild en gång tidigare men jag bloggar från en dator som jag inte har någon bild alls.

Yeehh! idag har jag fått bästa statistiken på ganska lång tid, jag tror det är för att jag har tipsat många om att tycka till om vilken header jag ska ha. Men fortsätt gärna att kolla på min blogg, och här får du också gärna tycka till om vad du vill att min blogg ska handla om. Lycka till!

såhär gör du för att se mi...


(bilden är inte tagen av mig, jag hade ingen annan bild)

hej hej! Jag vill bara säga att om ni inte ser min nya header på min blogg nu så gör såhär: högerklicka på min blogg och så trycker du på uppdatera och så väntar du i en sekund och då kommer du att se min nya header, alltså= klart!

vilken av dom här två headrarna ska jag ha? Kommentera vilken som är finast.




Hej hej! Nu Kan ni läsare jätte gärna få tycka till och säga vilken av dom här 2 headrarna jag ska ha, jag kan inte bestämma mig. Tycker ni att header 1 är finast så kommenterar ni det eller tycker ni att header nr 2 är finast så kommenterar ni det, tyck till och hjälp mig på en och samma gång! Börja nu!

Ny header, vad tycks?


Hej hej! Som ni ser så har jag en ny header, dethär är faktiskt den första headern som jag har gjort helt själv, fast Melicia hjälpte mig att lägga ut den på bloggen, men jag råkade skicka lite fel bilder till melicia men senare idag är det nog fixat, så då får ni se en annan variant, kommentera gärna då vilken ni tycker var finast och vilken jag ska ha!

PhotoScape




Hej hej! Jag redigerade en bild bara lite snabbt på PhotoScape, jag vill bara säga för en gång var det en person som frågade genom en kommentar ifall PhotoScape kostade 500 kr, men nu vill jag bara säga att det är helt gratis och det är superlätt att ladda hem! Se you later!

1 februari


Jag tog bara någon weird bild nu. Jag blir sur, jag vill gå in på msn, vad ska jag göra?! Imorgon ska jag skriva en slags uppsats hemma, hoppas det blir bra och att jag kommer på bra saker. Jag ska typ skriva om hur tandborsten blev upptäckt? Bloggar mera sen!

RSS 2.0